Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2hónap után mennyire biztonságos a fog. Gátló?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 11:58
1/9 anonim válasza:
ha elolvasod a betegtájékoztató, ott írják, hogy ha a menstruáció 1. napján beveszed, már védettséget nyújt. én kb 1 hetet vártam, míg a barátom belémélvezett, és nincs semmi gond. 2 hónap után, ha rendesen, rendszeresen szeded, már rég teljes védettséget nyújt.
2/9 Jázi :) válasza:
Ha rendszeresen és normálisan szeded tökéletes védelmet nyújt ;)
3/9 A kérdező kommentje:
a 7napos szünetek ellenére is ?
2015. máj. 12. 12:08
4/9 anonim válasza:
Különben nem lenne értelme. Erre való a tabletta.
6/9 anonim válasza:
ne őrjíts meg, szerinted a tájékoztatót dísznek adják, vagy azért, hogy ne fázzon a gyógyszer? abban minden le van írva, az is, hogy a 7 napos szünetben is védett vagy
7/9 A kérdező kommentje:
a Dienille fogamzásgátló 1méteres tájékoztatójában, mind a két oldalán a vérrögökkel vannak elfoglalva, magáról a gyógyszerről talán 3mondat van. neten meg össze vissza ìrnak mindent.
nem vagyok félküllős, nem kell figyelmeztetni, hogy mit olvassak el..a másik meg szerintem az emberek azért tesznek fel ide kérdéseket, mert hiányos a tudásuk, vagy nem biztosak magukban.
2015. máj. 12. 12:49
8/9 anonim válasza:
Mar ved de szunetekben hasznaljatok gumit
9/9 anonim válasza:
Nekem mésik gyógyszerem van, 4 napos szünetem van, de szépen le van írva, hogy a placebo tabletták napjain is védett vagyok. Benne kell lennie. Vagy olvasd el, ha meg tényleg semmi akkor kérdezd meg az orvosod, addig meg gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!