Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee mellett fejfajas es enyhe gorcsoles?
Jangeet szedek mar lassan 2 hete.
Miota szedem iszonyatosan faj a fejem es par napja a hasam is gorcsol idokozonkent.Ma eszrevettem a folyasomba hogy nem a megszokott hanem enyhen barnas.
Penteken a parommal kiprobaltuk ovszer nelkul nem ment el bennem!
multhet kedden szedtem be az antibiotikumom utolso szemet (Fromilid 250mg) azt olvastam nincs hatassal a fogamzasgatlomra.
A mellekhatasaim lehetnek a Jangeetol?
olvasd el annak is a tájékoztatóját és ha a mellékhatások közt szerepel igen. amúgy a felfájás szinte minden gyógyszer mellékhatási közt szerepel. a fogi gátlók meg okoznak pecsételő vérzést. tehát igen lehetnek attól.
és mivel a fogi gátlók mélyvénás és artériás trombózist is okoznak én odafigyelnék magamra jobban. más tünet?
egyébként dicséret hogy az antibiotikum tájékoztatóját elolvastad!
Nincs más tünetem :)
A nődokim azt mondta hogy csak akkor vagyok "képes" trombózisra stb. ha a családomban volt ilyen de nem tudok róla hogy lett volna. :)
1-es vok. a trombózisra való hajlam valóban örökletes, de még sok tényező közrejátszik. ismerek olyat lánytestvérek között az egyik stroke-ot kapott 8 hónap fogi gátló után a másik 10 évig szedte gond nélkül!
egyébként ha nem felel meg a gyógyszer kérd hogy írjon másat ugyanazokkal a hatóanyagokkal. én voltam úgy hogy szedtem egyik gyártótól és sokkal jobban előjöttek a PMS tüneteim mint amikor a másik gyártó által forgalmazott gyógyszert szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!