Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee mellett fejfajas es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee mellett fejfajas es enyhe gorcsoles?

Figyelt kérdés

Jangeet szedek mar lassan 2 hete.

Miota szedem iszonyatosan faj a fejem es par napja a hasam is gorcsol idokozonkent.Ma eszrevettem a folyasomba hogy nem a megszokott hanem enyhen barnas.

Penteken a parommal kiprobaltuk ovszer nelkul nem ment el bennem!

multhet kedden szedtem be az antibiotikumom utolso szemet (Fromilid 250mg) azt olvastam nincs hatassal a fogamzasgatlomra.

A mellekhatasaim lehetnek a Jangeetol?

2015. máj. 5. 15:12
 1/4 anonim válasza:

olvasd el annak is a tájékoztatóját és ha a mellékhatások közt szerepel igen. amúgy a felfájás szinte minden gyógyszer mellékhatási közt szerepel. a fogi gátlók meg okoznak pecsételő vérzést. tehát igen lehetnek attól.

és mivel a fogi gátlók mélyvénás és artériás trombózist is okoznak én odafigyelnék magamra jobban. más tünet?

egyébként dicséret hogy az antibiotikum tájékoztatóját elolvastad!

2015. máj. 5. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Nincs más tünetem :)

A nődokim azt mondta hogy csak akkor vagyok "képes" trombózisra stb. ha a családomban volt ilyen de nem tudok róla hogy lett volna. :)

2015. máj. 5. 15:23
 3/4 anonim válasza:

1-es vok. a trombózisra való hajlam valóban örökletes, de még sok tényező közrejátszik. ismerek olyat lánytestvérek között az egyik stroke-ot kapott 8 hónap fogi gátló után a másik 10 évig szedte gond nélkül!

egyébként ha nem felel meg a gyógyszer kérd hogy írjon másat ugyanazokkal a hatóanyagokkal. én voltam úgy hogy szedtem egyik gyártótól és sokkal jobban előjöttek a PMS tüneteim mint amikor a másik gyártó által forgalmazott gyógyszert szedtem.

2015. máj. 5. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
még kevés ideje szeded,várj ki még 2 egész levelet...ha nem múlnak a panaszaid 2hónap múlva,menj el orvoshoz
2015. máj. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!