Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hízott valaki a Dienille-től?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízott valaki a Dienille-től?

Figyelt kérdés
Egyéb tapasztalatok is érdekelnek.
2010. febr. 22. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
alacsony hormontartalmu? ha igen, akkor nem kell félned. sokkal gyakoribb a kedvingadozás, fejfájás, mint a hizás.
2010. febr. 22. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy dekát sem híztam, fél éve szedem. Kedvingadozás sem jellemző.

Előtte Mercilont szedtem, azzal sem volt gond. Annyi a különbség, hogy D-lel erősebb a vérzésem, a M-nál alig volt. Ezért jobban szerettem.

2010. febr. 23. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem szedni. De doki aztmondta, hogy biztos nem fogok hízni tőle. Mellékhatások viszont sajna kijöttek rajtam..(emlőváladékozás, folyás elszíneződése..)

De doki aztmondta, hogy ez normális, most szokja a szervezetem.:)

2010. febr. 26. 17:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Előtte szedtél másmiet, és közvetlen utánna szeded ezt?
2010. febr. 28. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez a hízás egyénfüggő és szerintem nincs arányban a hormon erősségével. A fogamzásgátló úgy működik, hogy a testet egy olyan állapotba kényszeríti mintha állapotos lennél. Az állapotos nők pedig elkezdenek rágcsálni, nassolni, kajálni és meghíznak.
2010. febr. 28. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

*mintha állapotos lennél. Az állapotos nők pedig elkezdenek rágcsálni, nassolni, kajálni és meghíznak.

Ez egy állati nagy baromság.

Aki fogamzásgátlótól meghízik, az általában nem eszik többet, mint előtte. Köze nincs hozzá. És az állapotos nők sem törvényszerűen kezdenek zabálni és híznak el.

A jól megválasztott tablettától senki nem hízik meg. Mérni kell az első hetekben/hónapokban, +2 kilónál vissza a dokihoz, még mielőtt több jönne fel. Ennyi.

Egyébként kérdező, attól hogy "valaki" hízott tőle, nem biztos, hogy te is fogsz. És ha senki nem hízott, az sem jelenti azt, hogy nem te sem fogsz.

2010. márc. 1. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
az állapotosság csak annyiban igaz, h belül olyan folyamatok zajlanak le, mintha terhes lennél, de nem eszel többet tőle.
2010. márc. 1. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Arról, hogy többet esznek-e az állapotos nők, szerintem kívülállókat kérdezz meg pl. férjeket.
2010. márc. 2. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

02-26 17:30-es vagyok

Nem szedtem előtte.

2010. márc. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!