Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1. én este történt egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. én este történt egy kis baleset elszakadt az óvszer és elélveztem a barátnőmbe rá 14 órára be is vette a Postinor 2 tablettát Szerintetek van terhességre esély? és ha nem akkor mikor fog megjönni neki a mesie?

Figyelt kérdés
és ma 3án meg kellet volna jöjjön neki a mesi, de nem jött,

2015. máj. 3. 09:05
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
De nagyon kiakakaszt ez a varakozas :(
2015. máj. 4. 05:08
 32/43 anonim ***** válasza:
Meg jött a barátnődnek?
2015. máj. 4. 15:45
 33/43 A kérdező kommentje:
Meg nem :/ de szerjntem ez a tabletta miatt
2015. máj. 4. 16:38
 34/43 anonim válasza:
Szerintem ne parázzatok...Lehet be sem állt még rendesen a menstruációja, most kellett volna megjönnie, bevett egy ilyen hormonbombát, persze, hogy késik neki. Én is vettem be egyszer esemény utáni tablettát, annyira felborította a hormonháztartásomat, hogy meg sem jött a következő hónapban. De ha ennyire paráztok már most, mi lesz, ha neki is kimarad? Pár nap múlva menjen el nőgyógyászhoz, de baromira meglepődnék, ha terhes lenne...
2015. máj. 4. 17:28
 35/43 A kérdező kommentje:
Meg nem akarunk elmennni orvoshoz ,mert akkor meg tudna az anyukaja es akkor biztos szetvalasztna minket ,meg varunk egy kicsit ,de ha nem jon meg neki akkor muszaly lesz elmondani a szuloknek es elmenni egy orvoshoz ,koszi a valaszod hidd el jol jon
2015. máj. 4. 18:47
 36/43 anonim ***** válasza:
Akkor most tanuld meg, hogy hogyan kell helyesen használni az óvszert! Szegény lány rettegni fog, még én is rettegtem 5 év után, hogy kiszakadt, nemhogy az első...
2015. máj. 5. 00:02
 37/43 anonim válasza:
én amikor ideges vagyok mindig késik, volt hogy teljes ciklus kimaradt. Minnél jobban vártam hogy megjöjjön annál késöbb jött meg. Vegyetek 2 terhességi tesztet és pár nap különbséggel csináljátok meg reggeli első vizeletből, ha mind2 negatív megnyugodhattok ha nem el kell menni nőgyógyászhoz. Amíg azon idegeskedik barátnőd hogy nem jön meg addig nem is fog. Üljetek le és beszéljétek át a lehetőségeket hogy mit csináltok ha jön a baba, nyugalom a lényeg és ha megnyugszik pár nap és megjön neki. Ja és ne kérdezgesd tőle hogy megjött-e már ;) 21/L
2015. máj. 5. 07:05
 38/43 A kérdező kommentje:
Es akkor mikor lehet tesztet csinálni?? ,mivel 3 an meg kellet volna neki Jöjjön es 1 én tortentt a baleset
2015. máj. 5. 16:43
 39/43 A kérdező kommentje:
Koszonom a Válaszotokat .
2015. máj. 5. 16:44
 40/43 anonim ***** válasza:
Aktus után 14. napon már kimutatja a teszt, de van amelyik akár a 10. napon is. Érdeklődjetek a gyógyszertárban.
2015. máj. 5. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!