Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 1. én este történt egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. én este történt egy kis baleset elszakadt az óvszer és elélveztem a barátnőmbe rá 14 órára be is vette a Postinor 2 tablettát Szerintetek van terhességre esély? és ha nem akkor mikor fog megjönni neki a mesie?

Figyelt kérdés
és ma 3án meg kellet volna jöjjön neki a mesi, de nem jött,

2015. máj. 3. 09:05
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
hidd el én is jobban örülnék neki ,hogy ha minden csak egy nagy hazugság lenne, mert már kb 2 napja csak izgulunk ,bárcsak vége lenne már az egésznek ,én nagyon izgulok a barátnőm nem annyira vagy lehet ,h nem akarja mutatni? nem tudom és az a baj ,h mindig csak arra gondolok és nem is nagyon tudok tanulni e miatt :(
2015. máj. 3. 16:24
 22/43 anonim ***** válasza:

9es vagyok

Ha megnyugtat eddig nem találkoztam olyannal és ismerősök körébe se hallottam olyat hogy valaki terhes lett volna az esemény utáni tabi bevétele után. Nyugodjatok meg mert tényleg nem tesz jót. Megtettétek amit tudtatok most várni kell. Sok szerencsét :)

2015. máj. 3. 17:05
 23/43 A kérdező kommentje:
Az fáj a legjobban ,h a szüleim mindent megadnak nekem márkás ruha,motor stb és én ilyet csinálok :(
2015. máj. 3. 17:10
 24/43 anonim ***** válasza:
Márkás gumira nem telt? Amilyen bűntudatod van, nem is használhatok óvszert szerintem.
2015. máj. 3. 18:59
 25/43 anonim ***** válasza:
Komolyan nyugodjon meg a barátnőd és ne stresszeljen az is késlelteti velem is ez van mindig hogy stresszelek és nem jön meg késik 3-4 napot is úgyhogy csak nyugi semmi baj nincs :)
2015. máj. 3. 19:02
 26/43 A kérdező kommentje:
Hatha nem lesz semmi baj
2015. máj. 3. 19:19
 27/43 A kérdező kommentje:
24. koszonom a valaszod ,markas gumi szakadt el
2015. máj. 3. 19:25
 28/43 anonim ***** válasza:
Megfelelően használtátok? A kis sapit össze kell szorítani, hogy légmentesen legyen ráhúzva, de ez le van írva, gondolom olvastam?! Amúgy jó türelmes vagy, két válaszomra se kaptad fel a vizet, hogy nem is védekeztetek. :D Úgyhogy meggyőztél, igazat mondhatsz. De hogy lehet ekkora peched, hogy pont első alkalomkor... 24/N vagyok amúgy.
2015. máj. 3. 23:21
 29/43 A kérdező kommentje:
Nm volt ,h miert kapjam fel a vizet ,amugy meg ma sem jott meg neki sajnos :(
2015. máj. 4. 05:00
 30/43 A kérdező kommentje:
Szerintem a hasznalataval volt baj :( en rosszul tettem fel
2015. máj. 4. 05:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!