Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy/ Mikor kezdjem el a fogamzásgátlást?
Ha latod hogy komolyra fordul kezdj el tabit szedni bar en nem ajanlom mert nagyon tonkretesz inkabb huzzon majd a fiu gumit meg legyen nalad egy 72 oras veszhelyzet esetere
18/L
Használtok óvszert és úgy.:)
De ha konkrétan a fogamzásgátlóra gondolsz, akkor ha megvan a korod hozzá, akkor elmész nőgyógyászhoz, aki ilyenkor megvizsgál, csinál rákszűrést, vért vesz, lehet, hogy csinál ultrahangot, majd pedig ha nincs semmi akadálya, akkor felírja a fogamzásgátló gyógyszert.
Hány éves vagy?
A fogamzásgátló annyiból jó, hogy szabályozza a ciklusod is, így kiszámíthatóbb lesz, kevésbé fáj, stb...
De az hogy gumi vagy fogamzásgátló egyéni választás, szerintem beszéljétek meg a sráccal. A fogamzásgátlót ráérsz akkor is elkezdeni, ha már biztos, hogy komolyra fordul. (ha a ciklusod első napján veszed be, akkor elvileg már véd, legalábbis az a fajta, amit én szedtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!