Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétre elég csak óvszer?
Figyelt kérdés
Elég csak egy óvszer, vagy nem ár még hozzá valami hüvely tabletta, vagy inkább megszakítással hogy minden biztonságos legyen?2015. ápr. 23. 19:59
11/11 A kérdező kommentje:
Annyira felkészült vagyok hogy több fajta is van, bár azt azért mert fogalmam sincs hogy van jelentősége a méretének ugye hogy 56 mm vagy 53mm. De most azért meg nem akarom felpróbálgatni :D
Elég aprólékos vagyok elég sok mindenre gondoltam, mert nem akarom hogy az elsőnél legyen gáz. Meg nem akarok indulni a szakambulanciára és ha nem muszáj Escapellét se vennék neki:D
2015. ápr. 23. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!