Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első együttlétre elég csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttlétre elég csak óvszer?

Figyelt kérdés
Elég csak egy óvszer, vagy nem ár még hozzá valami hüvely tabletta, vagy inkább megszakítással hogy minden biztonságos legyen?

2015. ápr. 23. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha csak egyszer akarjátok csinállni, akkor igen.
2015. ápr. 23. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
bőven elég, mi egy éve csak óvszert használunk :) csak normálisan húzzátok fel, és rendben lesztek, nyugi :)
2015. ápr. 23. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen elég, mi kéne még? Azért van az óvszer, hogy punciba lehessen élvezni..
2015. ápr. 23. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még sok is lesz, ha izgulsz.
2015. ápr. 23. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Óvszer elég. Habár ha a lánynál nagy a nyomás és nem nedvesedik (mint ahogy velem történt valamiért az elsőnél, hogy vágytam rá, de leblokkoltam, pedig petting során már volt orgazmusom), akkor nem árt némi síkosító is.
2015. ápr. 23. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudnátok ellazulni akkor valami piát is vigyél.
2015. ápr. 23. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, utolsó erre én is gondoltam direkt extra síkosítós óvszert vettem, csak kicsit parázok hogy ha neadj isten kiszakad vagy valami gáz van ne pont az elsőnél már:)

Ezért gondoltam valami "kiegészítőre" még.

2015. ápr. 23. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem elég. Valami szeretet vagy szerelemhez hasonló érzelem is kellene.
2015. ápr. 23. 20:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Az megvan elég régóta vagyunk már együtt:)
2015. ápr. 23. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Elég, de legyen belőle több is. :)

Nekem is nemrég volt az első, a barátom "kissé" ideges lett, és a vége az lett hogy lelankadt neki, de pár órára rá újra megpróbáltuk, beszélgettünk előtte sokat, nem idegeskedett és ment minden, csak ugye addigra másik gumi kellett. Na meg utána még egy volt reggel is, szóval nem árt ha felkészült leszel

2015. ápr. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!