Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS fogalmam sincs mi van....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS fogalmam sincs mi van. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
1,5 éve szedek fog. gátlót eddig semmi baj sem volt.Héfő óta beteg vagyok így szednem kellett antibiotikumot, és pont beleesett még az utolsó két tabletta..és szexeltünk a párommal.Máskor is már volt ilyen és nem volt baj. De ma elvileg megkéne jönnie, arra kelltem fel hogy hasogat a fejem rossz a közérzetem, hányingerem van nagyon és szédülök étvágyam nincs. Nem lehet betegség mert már meggyógyultam! Akkor meg mi? terhes vagyok?
2010. febr. 19. 09:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

remélem terhes vagy, és megis érdemled.

gondolom tudtad h amíg antibiotikumot szedsz, óvszerrel kell védekezni. de ennek ellenére nem tették. megérdemled....

2010. febr. 19. 13:15
 12/18 anonim válasza:
37%
én vagyok az apád
2010. febr. 19. 13:35
 13/18 A kérdező kommentje:
nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozzászólni.
2010. febr. 19. 13:56
 14/18 A kérdező kommentje:
nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozászólni.
 15/18 A kérdező kommentje:
nem értem azok minek irnak ebbe az oldalba akik csak hülyeségetket tudnak hozzászólni.
 16/18 anonim ***** válasza:
én meg nem értem, miért küldted el ezt 3szor -.-"
2010. febr. 20. 00:08
 17/18 anonim válasza:

Szia!Én a múlthéten szerdán reggel, este és csütörtök reggel szedtem Ospamoxot, szombaton lefeküdtem a barátommal, de nm használtunk kieg. Fog. Gátlást. Mst rá1hétre barnás folyásom van, és fáj az alhasam, mint amikor +jön, pedig csak 1 hét múlva kellene.Yasminellet szedek már másfél éve!

De nekem nincs ilyen tünetem,mint neked, csak ez a kettő!

Vélemény???

2010. febr. 22. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
h miért? azért mert ezaz oldal televan a hozzád hasonló balfékekkel, akik előbb szexelnek, aztán gondolkodnak és sír a szájuk. pont mint neked. megérdemled.
2010. febr. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!