Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS fogalmam sincs mi van. Terhes vagyok?
Biztos nem vagy terhes.
Ha nem "hánytál" vagy nem volt hasmenésed, akkor a fog gátló hatása is él.
Üdv! Az antibiotikumoknak sajnos romboló hatása is van. Amellett hogy a betegséget legyőzi, sajnos a szervezet egyéb funkcióit is meggátolja a helyes működésben.
Nyugi.
29/F
Nyugi, attól, hogy hánytál, még nem vagy terhes.
Én sokszor szedtem antibiotikumot fog.gátlóval, sose lett semmi.
Ez lehet bármi, vírus, ettél valami romlottat... Lázad nincs? Azt javaslom, vegyél be fejfájáscsillapítót, enni ne egyél, mert hányni fogsz (max. üres főtt krumplit, vagy főtt rizst vagy főtt sárgarépát egy keveset), próbálj sokat inni (citromos-cukros tea, akkor is, ha fogyózol, mert ilyenkor jót tesz, mézet ne, és/vagy vízet igyál). A cukros (nem light) kóla is nagyon jó gyomorbajra, hányás-hasmenés ellen, mielőtt lehurrognának sokan, doki ajánlotta azzal, hogy ő soha nem támogatja a cukros üdítő vedelését, csak ilyen esetben a kólát, és tényleg beválik!
Ha rosszabbodik estig vagy nem leszel jobban holnapra, menj vissza a dokihoz.
NEM az antibiotikumtól vagy beteg. Ezt a baromságot! Igen, okoz étvágytalanságot, de más nem szeded, ilyenkor már nincs hatása. Igen, okoz gyomorfájást néha, sőt, lehet, hogy valakinél hányást is, de nem a szedés után napokkal, hanem azonnal.
Bírom, hogy válogatás nélkül beveszitek a reklámokat, hogy az antibiotikum szar, de ha beveszel hozzá még valami szart, akkor szuper egészséges leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!