Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ilyen kérdés volt de azért megkérdezem még 1x a véleményeteket- Történt egy kis baki - Mitévő legyek szerintetek?
szóval, Bnőmmel szeretkeztünk, ő az oldalán feküdt én meg mögötte voltam - pont orgazmusa lett volna amikor én elmentem - ekkor ő mégjobban rákezdett de szóltam neki utána hogy bocsi de én elmentem - és mikor kihúztam a péniszem a gumi bennemaradt és nemkicsit megijedtem amikor odakaptam a pucumhoz és éreztem hogy vmi gázvan - akkor azthittem hogy kiszakadt a gumi de mikor kivettem belőle teljesen sértetlen volt - csak egy kicsit összekentem az ondómmal lennt őt. Utána letöröltük és ha mindenigaz nemigen került bele élő sejt..
Hozzátenném hogy a vérzése fél napja szűnt meg - elvileg akkor teljesen visszazáródott - igaz? Egy hozzáértő nő válasza jólesne.
Ellövünk egy tesztet pár nap múlva - nemtudunk többet tenni - 72 órással nemakarom terhelni a szervezetét főleg hogy semmi sem biztos - így is cisztás a melle meg minden :/
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!