Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így terhes?
A barátnőmnek hétvégén kell , hogy megjöjjön ( szombat - vasárnap) és pénteken a menstruáció előtt 1-2 nappal lefeküdtünk, óvszer nélkül. Kivettem a sperma nagyrésze(?) ráment , de mintha bele is ment volna egy kevés. De nem vagyok benne biztos, mert mikor kivettem akkor mintha tiszta lett volna a farkam és utána élveztem rá a hasára... Ő nem érzett semmit... Mondjatok valamit, hogy mit ajánlotok?
Esetleg ma van péntek várjak hétfő reggelig hogy megjön-e ? Ha nem vegyek egy 72 órás esemény utánit ? Vagy mit ajánlotok?
To7ka
köszönöm szépen a válaszod pár nap múlva írok!
az "osztásokra" nem vagyok kíváncsi :)
"az "osztásokra" nem vagyok kíváncsi :)"
Most komolyan ennyire h..k nem lehettek?!
Mit tanultatok biológiából, vagy mit mondtak nektek a felvilágosító órákon?
Gondolom mind a ketten hiányoztatok, különben tudnátok, hogy MINDENNEMŰ VÉDEKEZÉS NÉLKÜLI SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉT ALKALMÁVAL VAN ESÉLYE, HOGY A CSAJ TERHES LEHET!
Főleg úgy, hogy lehet, hogy még ment is bele!
Én a biztonságra mennék, és inkább vegyetek egy 72 órási tabit! Kb 5-6 ezer forint, és a csajszinak meg fel fogja borítani a hormonháztartását, de inkább ez, mint a terhesség!
És tanuljátok már meg mindörökre, HA SZEX, AKKOR VÉDEKEZZETEK!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!