Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért tartják azt evidensnek, hogy a fogamzásgátlójukat a pasijuknak kell kifizetni?
Lány vagyok, és nem tartom "evidensnek", sőt, teljes egészében én fizetem magamnak, pedig elég drágát használok (hüvelygyűrűt). Fel se merült bennem, hogy a barátomnak bele kéne adnia , persze ha együtt fogunk élni, az egy más helyzet, meg tudom, hogy most is adna rá ha épp nem lenne pénzem rá. Én úgy gondolom, hogy mivel a barátom többször hív meg apróbb dolgokra, mint én őt, "cserébe" én meg fizetem ezt nélküle.
Meg amúgy is nekem fontosabb, én nem akarok terhes lenni.
Utolsó válaszoló, teljesen egyet értek veled... nyilván a pasim úgy se fogadná el,ha én akarnám meghívni valamire vagy ilyesmi meg nem én szoktam neki virágot vinni,hanem Ő nekem, akkor már szerencsétlennek had ne kelljen még a tablettámat is fizetnie...
A többi válaszolónak pedig még mindig hangsúlyoznám,hogy nem olyan párokról beszélek, akik együtt élnek közös kasszán,hanem 16-17 éves "kis"lányokról akik még bőven anyuci meg apuci pénzén élnek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!