Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes vagyok? Normális válaszokat szeretnék
Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt együtt voltam a barátommal, de kiszakadt a gumi. Rögtön nőgyógyászhoz mentünk, Escapelle esemény utánit kaptam. (ez 23.-án volt, 26.-án kellett volna megjönnie). Kb. egy órán belül bevettem a gyógyszert, nem volt semmi probléma a következő napokban. Szombat reggel megjött. Írták a leírásban,hogy késhet. Normális válaszokat szeretnék, köszönöm!2015. márc. 31. 14:06
1/9 anonim válasza:
Nem lehetsz velemenyem szerint.
4/9 anonim válasza:
Kizárt! Szerintem csak cikluszavar,a tabletta hatása.
5/9 anonim válasza:
Ha annyit vettél be, amennyit felírt az orvos és megfelelően, akkor - a magyar statisztika szempontjából sajnos - nem lehetsz terhes.
6/9 anonim válasza:
'Szombat reggel megjött. '
Mi a kerdes??? Ha menstrualsz, akkor nem lehetsz terhes.
7/9 anonim válasza:
#6 Rosszul tudod, terhesség alatt is előfordulhat a menstruáció.
8/9 anonim válasza:
Az Escapelle tablettának az a funkciója, hogy hormonális úton leválasztja a méh belsejéről a belső nyálkahártyát, amibe egyébként a megtermékenyített pete beleágyazódna. Nincs lehetőség hova megtapadni. Szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!