Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye, hogy terhes lettem?
Én voltam felül, amikor szeretkeztünk és utána még pár percet feküdtem a barátomon, csak utána vettük ki, és ugyan összefogtuk az aljánál a gumit, de ugye addigra már kifolyt egy kicsit a sperma, viszont elvileg nem nagyon értem hozzá (ez közben eszembe jutott, mármint, hogy tuti kifolyik egy kicsit, csak hülye voltam, mert nem akartam elrontani a pillanatot, viszont próbáltam vigyázni, hogy ne nagyon érjek oda).
Szerintetek?
1. rendben, valahogy így gondoltam, csak tényleg nagyon félek.:)
2. nem vagyok hülye, csak tapasztalatlan. (mondjuk ok, talán a szexnél ez egyenlő a hülyeséggel) mivel ez tegnap történt, nem nagyon tudom tesztelni.
3. tényleg reméltem, hogy nem elég, ha a környékre kerül, de szerintetek melyikőtöknek van igaza?:)))
logikusabb Jaguar, meg a reményeim is arra húznak. :D
"óvszer az egyik legbiztonságosabb módja a szeretkezésnek"
történt egy "vicces" dolog, én is így gondoltam, de mikor elmondtam a nőgyógyászomnak, hogy hogyan védekeztem mindig is, elkezdett konkrétan nevetni (!!!) (????), hogy maga mázlista és felírt fogamzásgátlót.
de azt meg nem akarok szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!