Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex+72órás hatásos lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex+72órás hatásos lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pharmatexet használtam a ciklusom 10.napján,de mivel elment a párom bennem,felírattam 72órás tablettát.

Peteérés előtt 2 nappal történt az eset,22órával az aktus után bevettem a tablettát.A barátom már egyszer elment pettingeléskor a szex előtt,és közbe Pharmatexet használtunk,majd a 72órás,igaz 22 órával később(Escapelle).Ráadásul peteérés előtt voltam 2 nappal.

Nagy még az esély a terhességre véleményetek szerint?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 18. 08:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Eléggé kicsi.
2010. febr. 18. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint az esély. Persze hatásos lehet, hiszen éppen erre találták ki ezeket a szerekt. Ha nem lehetne hatásos, nem lehetne forgalmazni őket mint fogamzásgátlót.
2010. febr. 18. 09:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha bevetted a 72 órás tablettát,akkor nagyon minimális maradt az esély a terhességre,szinte kizárható,de ugye semmire nem lehet azt mondani,hogy biztos,ilyen az élet.De én a helyedben most már nem paráznék emiatt.Azon igen,hogy milyen más védekezési módszert találjak ki,mert a következő héten ezt a kombinációt már nem lehet ellőni.Nem vehetsz be még egy ilyen bogyót.
2010. febr. 18. 09:24
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen,nem megfelelő ez a Pharmatex,marad az óvszer.

Tegnap peteérésem volt ezért ijedtem meg ennyire,hogy esetleg nem hat a tabletta.

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 18. 09:50
 5/12 A kérdező kommentje:

És ki se mostam alul magam,mert a Pharmatex után csak 8órával lehet.

Lehet túl parázom már a dolgot:S

2010. febr. 18. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
A kimosás amúgy sem ér semmit.Ha bevetted a gyógyszert,akkor 98%-ig biztos,hogy nem leszel terhes.Ha ennyire félsz,akkor később csinálj egy tesztet.Amúgy a dokid nem nyugtatott meg,amikor felírta a 72 órásat?
2010. febr. 18. 10:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves volt nagyon,neki nem mondtam el,hogy kb.10óráig nem mostam ki és,hogy peteérés következik,de azt igen,hogy a hüvelytabit használtam.Nagyon kedvesen elmondta,hogy nem a legjobb megoldás.

Amúgy én azt hittem ez meggátolja a peteérést.

Köszönöm a válaszod:)

2010. febr. 18. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Melyikre hitted azt,hogy meggátolja a peteérést?

A pharmatexre? Az a spermákat nyírja ki,de nem a legjobb módszer,ezért ajánlják,hogy megszakítással,akkor kevesebbel kell elbánnia,akkor találn ér is valamit.A 72 órás meggátolhatja az ovulációt,de lehet,hogy a beágyazódást fogja meggátolni.

A fogamzásgátló tabletták működnek úgy,hogy a peteérést gátolják,ezzel védenek.

Az óvszernél pedig mindenki látja,hogy hogy véd :)

2010. febr. 18. 10:35
 9/12 A kérdező kommentje:
A 72őrásra gondoltam,de mivel tegnap peteérésem volt ezért is parázok,hogy nem használt.Köszi neked is:)
2010. febr. 18. 10:37
 10/12 A kérdező kommentje:
És még arra is gondoltam,ha az ovulációt nem gátolta meg,akkor mivel 2napja vettem be,már hatástalan lesz a 72órás,mire a petesejt megérkezik az általa elkapott spermiummal.Lehet túlspirázom már.De lehet tényleg mire odaér,addigra már a hatása is elmúlik és betud ágyazódni.
2010. febr. 18. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!