Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatasos a Pharmatex fogamzas-tableta iletve kupok? Es kb. mennyibe kerulnek? Igaz az hogy dktor felirasa nelul is kaphato?
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 17:03
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
statisztika ide vagy oda nem teljesen megbizhato.
ovszerrel kombinalva nagyonis, de az ovszer mar onmagaban is eleg, szoval ez csak kiegeszito.
megszakitott kozosules eseten is lehet jo, de ismet,a megszakitott kozosules szerencses esetekben mar onmagaban is eleg.
1szoval onmagaban nem sokat er, csak massal kombinalva....de ugy meg miert olyan fontos?
1szoval lehet h jo, sokan szeretik. de szerintem kulon tul kockazatos, ovszerrel meg kicsit folosleges.
3/4 anonim válasza:
Mi a pharmatex hüvelytablettát használjuk, én 1500 forintért szoktam venni,de ez gyógyszertár függő.és igen,nem kell hozzá recept!
4/4 anonim válasza:
Én hüvelykúpot használok, 2300 Ft 10 darab!Megszakítással használom,és így megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!