Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pharmatex kúp tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pharmatex kúp tényleg hatásos a fogamzásgátlásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő: abba szeretném hagyni a fogamzásgátló tablettát, több okból is. Egyrészt mert sok rosszat hallottam róla, másrészt meg mostanában sajnos nagyon ritkán tudunk találkozni a barátommal (hetente, kéthetente 1x) és úgy gondolom, ennyi miatt felesleges magam mérgezni.

Szeretném kipróbálni a pharmatex termékeit, de azért félek is tőlük! Nem szeretnék teherbe esni 20 évesen még!

Nektek mi a tapasztalatotok? Ha úgy használom, hogy megszakítással és esetleg naptármódszerrel együtt, akkor biztonságos?

Légyszíves adjatok tanácsot,mert nem tudom mitévő legyek!:(

2010. nov. 30. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megszakítással együtt már teljesen biztonságos.
2010. nov. 30. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
70%ban ad védettséget.
2010. nov. 30. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Személyes tapasztalat: kb egy évig használtuk csak azt minden más nélkül, tehát nem szakítottuk meg stb. de nem lettem terhes. Bár minden éjszaka imádkoztam...
2010. nov. 30. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én is érdeklődtem a kúp iránt és rákerestem sok fórumra. Ott szinte minden 3. anyuka írta, hogy hány hónapos a kisfiuk kislányuk, aki a kúp egyedüli használata mellett fogant meg. :S Nagyon sokan írták hogy teherbe estek. Ez engem nagyon eltántorított. Annak meg semmi értelme, hogy kúp mellett még meg is kelljen szakítani, az elrontja az egészet a végén, akkor már jobb a gumi, annál legalább nem kell a pasinak figyelnie, nehogy elmenjen. :S

2010. nov. 30. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Én a helyedben nem kockáztatnék. Ezek a legkevésbé hatásos fogamzásgátlók. Az egyik ismerősöm harmadik gyereke is így lett, bár ők elég pechesek, ugyanis az első neve szakadt gumi, a másodiké természetes fogamzásgátlás és most itt a harmadik.
2010. nov. 30. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk meg önmagában a megszakítás is bevált, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha a kúpot kombinálod megszakítással akkor nem kell félned. Érzésre is jobb mint a gumi, bár ki hogy szereti.
2010. nov. 30. 21:12
 7/13 A kérdező kommentje:
a megszakítás a legkevesebb, mert gyógyszer mellett se ment el bennem túl gyakran a párom, szóval nekünk ez okozna a legkevesebb problémát:) ha viszont a megszakítás és a pharmatex jó együtt, akkor nagyon boldog lennék:)
2010. nov. 30. 21:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Megszakítás és pharmatex már biztonságosnak mondható. Ha még naptármódszert is alkalmaztok, akkor tényleg eléggé minimálisra tudjátok redukálni a teherbeesés kockázatát.

Önmagában viszont tényleg nem biztonságos!

2010. nov. 30. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:
mi is pharmatexet használunk megszakítással...de magában nem alkalmaznám:\
2010. dec. 1. 15:19
 10/13 A kérdező kommentje:

igen, önmagában én sem merném használni egyáltalán...de ahogy írjátok, megszakítással már oké. én is ezen a véleményen vagyok,mert úgy gondolom, hogy az előváladék nem, vagy csak minimális mennyiségben tartalmaz spermát, amivel azért szerintem elbánna a pharmatex.

A bogyót viszont tényleg abba akarom hagyni, mert amint említettem, így felesleges szednem. Ha majd többet tudunk együtt lenni a párommal, vagy összeköltözünk, akkor esetleg újra elkezdem.

A fő ok ami miatt abba akarom hagyni, hogy kb. azóta hullik nagyon a hajam, amióta szedem (yadine). Sőt, az utóbbi fél évben erősen korpásodik is, de ez a candida túlburjánzása miatt lehet, amiben szintén a fogigátlónak köszönhető. Az immunrendszerem is gyengébb, sokkal gyakrabban vagyok beteg, pedig ez régen egyáltalán nem volt jellemző. Na meg az állandó fejfájás...szóval nekem nagyon hazavágta a szervezetemet, úgyhogy hiába kényelmes, abba kell hagynom :(

2010. dec. 1. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!