Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peteérés lehetséges 72órás tabletta után?
Sziasztok!
Tegnap vettem be,és ma peteérésem van.
Ettől még lehet hatásos?
köszönöm
Elvileg a 72 órás vagy a peteérést vagy a beágyazódást akadályozza meg.Ezért mondtam,ha úgy érzed,hogy van peteérésed,akkor az előfordulhat,de akkor még ott van a beágyazódás,amire hathat.Teljesen biztosan sajnos nem tudlak megnyugtatni,de tényleg jók az esélyeid arra,hogy ne ess teherbe.Annál biztos,hogy lényegesen jobbak,mintha csak pharmatexet használtál volna. Egyébként nem gondolkodtál más védekezési módszeren? Mert a 72 órásat állandóna nem veheted be és a pharmatex hatékonysága nem lesz jobb,nem a legmegbízhatóbb.
Utolsó voltam.
Sőt már olyanokon is gondolkodtam,hogy lehet ez hozta meg hamarabb a peteérésemet:S És így ami életben maradt spermium azt elkapja.
Nagyon aggódok:( És kombinálok.
Amúgy teljesen igazad van,más után kell néznem,mert ezt tényleg nem lehet állandó jelleggel használni,a Pharmatex hatása pedig valóban nem javul,marad az óvszer,vagy állandó hormonális fogamzásgátló.
Nagyon kedves vagy,hogy válaszoltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!