Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Altforalle fogamzásgátló tabletta bevétele után elmúlt a vérzésem. Ez normális mellékhatás ennél a gyógyszernél?
Altforalle fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni, az orvos utasítására a ciklusom első napján bevettem a rózsaszínűt, azonban másnapra elmúlt a vérzésem. Ez betudható menstruációs zavarnak amit gyakori mellékhatásnak ír, vagy kérdezzem meg az orvosom? Veletek történt ilyen?
Köszönöm a válaszokat :)
Én is ezt a gyógyszert szedem, bár én a menstruációm végén kezdtem el szedni. (orvos tanácsolta, bár nekem elsősorban a hormonbajomra volt)
Bár választ nem tudok adni a kérdésedre, de gondoltam megosztom veled:
Én nagyon elégedett vagyok a gyógyszerrel. Semmilyen (!) mellékhatás nem jött ki, tökéletesen pontos a menstruációm és egyáltalán nem görcsölök. :)
Az első 2 hónapban még előjöhetnek apró tünetek (feszül a mell, éhes vagy), de én személy szerint nem híztam tőle. Szóval merem ajánlani az Altforalle-t. :)
Bár a ciklus első napjától véd, én az mondom, az ember menjen biztosra az első hónapban.
Nem csak a gyógyszer hatékonysága miatt, hanem az első hónapban még nem vagy hozzászokva a rendszeres szedéshez. így a szedésbe is belerázódsz és egy hónap múlva a hatása is biztos. :)
Az első 1-2 hónapban normális lesz, ha a levél közepén barnázol, pecsételő vérzésed lesz... Ez természetes, nem kell majd aggódnod miatta. Előfordulhat, hogy kívánósabb leszel (pl: állandóan makarónit ennél... :D), de ez is normális, végülis, a gyógyszer csak a hormonjaidat piszkálja meg. Én picit fáradékony voltam az első hónapban, de ez is elmúlt. :)
(Az előző válaszoló voltam - első gyógyszeres 20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!