Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fiú testnedvétöl teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú testnedvétöl teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
együtt voltam a barátommal több mint 2 hete, nem használtunk óvszert de nem végig csináltuk a dolgot, nem ment el hanem csak pár percig... a barátom nagyon bevolt izgulva vagyis nagyon nedvesedett,és most azon kaptunk magunkat hogy lehetek attól terhes?? létszi segitsetek
2015. márc. 23. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz.
2015. márc. 23. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, az előváladék is tartalmazhat spermát.
2015. márc. 23. 15:57
 3/10 A kérdező kommentje:
amugy március 19-én kellet,hogy megjöjjön és már 5 napot késik..akkor eszek szerint terhes vagyok, ugye?
2015. márc. 23. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de késhet más miatt is. Menj el gyógyszertárba vagy drogériába és vegyél egy terhességi tesztet.
2015. márc. 23. 16:53
 5/10 anonim válasza:
Igen, lehetsz, de a menszesz késhet ennyit simán. Bár nem tudom, neked mennyire rendszeres. Azért nem olyan nagyon könnyű teherbe esni, nem mindenki annyira termékeny, hogy elsőre, ráadásul ennyi spermától összejöjjön. Várj még egy kicsit.
2015. márc. 23. 16:59
 6/10 A kérdező kommentje:
és akkor igy 2 hét után kimutassa a teszt, hogy ha esetleg terhes vagyok? vagy várjak még a teszt csinálással??
2015. márc. 23. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
4-5 nappal a várt menstruáció után már kimutatható. Vehetsz olyat is, amelyikben két teszt van. Az egyiket elvégzed ma (vagy holnap reggel, mivel reggel ajánlott elvégezni), a másikat meg 1-2 nap múlva. Pár nap múlva úgyis már nőnógyászhoz kell menned, ha még akkor sem jön meg.
2015. márc. 23. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
amugy nem értem magamat, nem jött meg a havim, de mégis fehér folyadék folyik ki belölem? most az akkor mit jelent?
2015. márc. 23. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ovuláció környékén ha együtt voltatok, akkor igen.
2015. márc. 23. 23:16
 10/10 anonim ***** válasza:
igen,ha a markába élvezett majd felnyúlt neked a méhszájadig
2015. márc. 23. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!