Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmml nem feküdtünk le de ruhában többször is megvolt. Ma 11 napja késik a menstruációja. Nyugtassatok meg ugye nem lehet terhes?
A kérdésed rohadt fárasztó!
Akkor vegyetek kb. 1000 Ft-ért egy terhességi tesztet, de légyszi, ne itt fáraszd a népet a hülyeségeiddel!
"ha a ruhán átmásztak a kisfickók " na meg " az acélon is átrágja magát" hát ma is megérte felkelnem :D
egyébként nem nem lehet terhes :D
Én azért megkérdezném, hogy milyen ruha maradt fenn?
Mert egy bugyi lehet kevés.
Amúgy nagyon kicsi így az esély (mármint jól lefröcskölt bugyival) - de már hallottam olyanról, akinek sikerült.
Amúgy pedig: teszt. 1000 ft, 5 perc, és ott az eredmény.
mégis milyen tünetei vannak?
hányinger,szagok,stb? Mert az olyan 4-6 hetes terhesen van :)
szerintem a barátnőd mástól terhes,és már legalább 1,5hónapja :)
Igen..azért találták ki az óvszert mert a g**ci áttöri magát rajta... taps..taps..(y)
elég kétségbeejtő az is h nem veszed le a csajod ruháját.. szerintem a spermiumok visszamásztak a kukidba... annyira féltek a puncitol mint te:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!