Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Mostanában többször is megesett hogy naponta többször is lefeküdtem a párommal.
uhh..-.- bocsi, de elég tudatlannak látszol így a kérdésből...
először is, mindegyiknek kicsi a hormontartalma és ez nem befolyásolja azt h terhes legyél:D bármitől lehetett hányingered, nem tudom miért gyanakodsz egyből erre
A tapasztalatlanságodból gondolom h nem régóta szedheted, nézz utána h h működik a gyógyszer és ilyesmi, sztem nem igen nézted meg:) 1 hányinger még nem mellékhatás, elronthattad a gyomrod is, kb 100%ra mondom h nem az miatt van, a terhesség meg..-.- ha jól szeded nem lehetsz(nagyon kicsi az esély) de ha 1 hete szeded, még nem kellett volna védekezés nélkül szeretkezni
17:26 köszi (: csak ez a héten nem először volt, hogy hányingerrel kezdtem a napot.
és a bunkó válaszokat ha lehet mellőzzétek. kösz. ;) mellesleg ez az oldal azért van ha valamit nemtudsz megkérdezheted, és válaszolnak. és senki nem kíváncsi a bunkó megjegyzésekre.
17:33 vagyok
Bocsi, én nem voltam bunkó, ha annak látszott is, de sztem nem :)
Csak a kérdésedből, amit beleírtál, gondolom h nem vagy benne még elég tapasztalt, ezért írtam le még pár dolgot.Gondolok itt arra h a kis hormontartalom nem befolyásolja azt h könnyebben teherbe eshetsz(mindegyiknek kicsi már) stb..egy hányingertől még tuti nem vagy terhes:) nem jelentkezne ilyen hamar a mellékhatás, mondjuk nem írtál időpontot, de gondolom h nem hónapokkal ezelőtt történt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!