Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Par hete lefekudtem egy fiuval kaptam esemeny utani tablettat meg is jott napra pontosan ahogy kell azberedeti ciklushoz kepest... Annyi hogy olvastam par helyen hogy terhesseg kozben is lehet menstrualni. Es nem igazan ertem. De higy ez igaz? Szoval mennyi az eselye hogy ez tenyleg igy legyen? 15/L es elso alkalom. Volt.2015. márc. 13. 19:45
11/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom h hulye/buta voltam. Nagyon megbantam mert magam is rajottem.
2015. márc. 14. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!