Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Par hete lefekudtem egy fiuval kaptam esemeny utani tablettat meg is jott napra pontosan ahogy kell azberedeti ciklushoz kepest... Annyi hogy olvastam par helyen hogy terhesseg kozben is lehet menstrualni. Es nem igazan ertem. De higy ez igaz? Szoval mennyi az eselye hogy ez tenyleg igy legyen? 15/L es elso alkalom. Volt.

2015. márc. 13. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
A dugás helyett inkább tanulj meg írni...
2015. márc. 13. 19:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi csak telefonrol eleg nehez mert mindig mast erzekel mint amit irok es egy ido utan belefaradok abba hogy javitgassam. -.- de koszi a valaszt hasznos volt.
2015. márc. 13. 19:52
 3/11 Rékcsi ***** válasza:
Ez a leghülyébb "védekezés", ami csak lehetséges. Nem vagy terhes. De vagy szedj fogamzásgátlót vagy vegyetek gumit!
2015. márc. 13. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt higgyem is el ?
2015. márc. 13. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:

szex előtt olvasgatnod kéne

az eseményutáni tabletta nem védekezés

igen, terhesség alatt még hónapokig, akár a szülésig is megjöhet a menstruáció

nem érted? nézd meg a biosz könyved...vannak ott hasznos infók a szexről meg a védekezésről is

2015. márc. 13. 20:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocs azoknak akik ezt felreertettek es csak hogy tiszta legyen semmi normalis vagy ertelmes nem volt a tavaji nyolcadikos biosz konyvben iden meg nincs bioszom. Es koszonom mindenkinek h segitett. Csak nosmalisan feltettem egy kerdest nem azt kertem h harapjak le a fejemet. Es azert nem vedekeztunk mert eleve en nem szamitottam ra h barmi is lesz. Es igen ertem de normalis hangnemben is lehet irni.
2015. márc. 13. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs azoknak akik ezt felreertettek es csak hogy tiszta legyen semmi normalis vagy ertelmes nem volt a tavaji nyolcadikos biosz konyvben iden meg nincs bioszom."

Tehát, ha jól értelmezem, ha nincs benne a biosz könyvben, meg már nincs biosz órád, akkor nem is kell utána nézni más forrásból, hogy hogyan is működik ez az egész??

Tudod, ha nincs védekezés, akkor ne is legyen szex! Ilyen egyszerű.

A 72 órás tabletta bevétele utáni 1. menstruáció a tabletta hatása, nem a normális ciklusod. Az majd csak az utána való hónapban fog jönni.

A biztonság kedvéért vegyél egy terhességi tesztet, ha az negatív lesz, akkor megnyugodhatsz!

A te cselekedeted felelőtlen volt, remélem tanultál belőle! És tényleg jó lenne tájékozódni a védekezésről, mert pl GUMI NÉLKÜL FEN ÁLL A FERTŐZÉS VESZÉLYE IS, HA MINDENKIVEL ÖSSZEFEKSZEL!

2015. márc. 13. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
tesztből kiderül,lehetsz egyébként
2015. márc. 13. 21:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Elotte sokat olvasgattam utanna es ha szamitottam volna ra akkor lett volna nalam gumi vagy barmi. De olyan helyzetbe kerultem ahol nem tudtam mit csinalni. Nem fekszek ossze mindenkivel de tisztaban vagyok vele hogy el lehet kapni barmilyen fertozest. Koszonom az utolso ket valaszolonak!
2015. márc. 14. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
"De olyan helyzetbe kerultem ahol nem tudtam mit csinalni." Az szóba se jöhetett, hogy azt mondod, hogy: Bocsi, de védekezés nélkül nem fogok lefeküdni veled.??? Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy neked nem volt más lehetőséged. Rá kényszerített, hogyha nem dugsz vele akkor megöl ? Annyira fel tud idegesíteni, ha valaki ilyen buta...
2015. márc. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!