Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek! én is megbántam.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.. kipróbáltuk a barátommal gumi nélkül.. de tényleg csak 2 vagy 3 nyomást.. aztán kivette és gumival folytattuk..

azt hallottam hogy nem lehetek terhes egy kis előnedvtől...

ahoz képest már 5 napja nem jön meg!! ha ezt megúszom és nem vagyok terhes, akkor esküszöm hogy SOHA de SOHA nem fogom még egyszer így csinálni!!!! és ti se tegyétek... L/17

2010. febr. 15. 15:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

jo, csak a tapasztalatomat mondtam el.

hogy en is jartam igy... es vegul semmi baj nem lett.

pedig mar azt beszeltuk a baratommal, hogy honnan lesz penzunk abortuszra.

2010. febr. 15. 16:35
 22/31 A kérdező kommentje:
és mennyit késett neked?
2010. febr. 15. 16:43
 23/31 anonim ***** válasza:

hat figyelj. ez ugy van hogy nekem mar 4-5 honapja nem volt menszeszem. es meg nem jutottam el a nogyogyaszkoz. Na es akkor megtortent a dolog a baratommal, persze meg fel percig se volt bennem. es b olyan 3 hetre ra jott meg

De ugy vedd, hogy a mellem is irtora fajt. es annyira ideges voltam.!

2010. febr. 15. 17:08
 24/31 anonim ***** válasza:
5 nap nem a világ vége, nem kell miatta aggódni! A bnőmmel eleinte gumival csináltuk, de gyorsan rááltunk arra, hogy gumi nélkül. Volt, hogy benne mentem el, de általában kihúztam még a vége előtt! Csak akkor mentem el benne amikor biztos volt, hogy nem lesz belőle gáz! Amúgy volt, hogy már többet is késett neki, de terhes soha nem lett! Mi tabi helyett hüvelygyűrűt használunk már több mint 2 éve és semmi gond nincs vele. Sztem még jobb is mint a tabi mert nem kell minden nap arra figyelni, hogy időben bevegye!
2010. febr. 15. 17:14
 25/31 anonim ***** válasza:

SSzerintem nem lesz baj,de tartsd be a fogadalmadat és akkor nem kell félned.amikor mi először így csináltuk,nekem egy hetet késett és én is fogdkoztam jobbra-balra,h soha,soha soha...ennek már fél éve és azóta minden hónapban vétkezünk legalább 1x :S ,sajnos ha rákapsz a szabadság ízére,nagyon nehezen mondasz le róla,úgyhogy azt javaslom,h kezdj el tabit szedni,úgy a legjobb,én is inkább elkezdtem.

18/L

2010. febr. 15. 18:02
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedves 15:29-es!

Tudod, nem egészen úgy van, ahogy te ezt így elképzelted magadnak. Egy normális kapcsolatban(a sajátomat annak tartom) a felek meg tudják beszélni a tabi kérdését, és a srác semmit nem kényszerít rá a lányra. Én konkrétan azért kezdtem el szedni, mert 1x szakadt ki a gumi és nem akartam, hogy megismétlődjön az azutáni folyamat(72 órás,idegeskedés,stb). Tudod, a gyógyszer ha jól eltalálják, nem hízlal, nem okoz mellfeszülést. Azt kellene megértened, hogy már nem a múlt században vagyunk, egy jól kiválasztott gyógyszernek semmilyen kellemetlen mellékhatása nincs. Bár feleslegesen beszélek itt, gyógyszerellenes vagy, soha nem foglak meggyőzni, de tudod nekem nem kell a para, hogy jajj, vajon ki fog-e szakadni a gumi. És még így a végére hozzáfűzném, hogy még csak a tabi ötletét sem a párom vetette fel. Szóval bocsi, de normális kapcsolat esetén bukott az elméleted. Ha pedig egy kapcsolat nem okés, nem is kell elkezdeni a tabiról beszélni. Kb ennyi.

15:24-es voltam.

2010. febr. 15. 19:41
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

15:24-es:

Ki beszélt itt rólad? Arra a srácra reagáltam,aki kifejtette,hogy mindenki szedjen tabit,mert gumiban sz.ar.Az dühít fel,hogy ő dumál,aki soha ebben az életben nem fog lenyelni egy szemet sem.Igazad van,hogy egy normális kapcsolatban meg lehet és meg is kell beszélni a védekezést és ha a lány is úgy látja,akkor szedje,az ő teste.De sok naív és megfelelni akaró lány szedi csak azért,mert a párja kijelentette,hogy a gumi sz.ar és nehogy emiatt elhagyják,ezért inkább szedi.Nem azért,mert ő is így látja jónak.Ez a nagy baj!

A tabiról órákat lehetne vitázni,hogy jó-e vagy sem.Eltalálni a "jó" tabit pedig nehéz.Még a doki sem tudja,hogy az adott tabletta az adott nőnél mit fog okozni.Felírja,aztán kéri,ha vannnak tünetek,akkor szóljon és váltanak.A mellfeszülés és hízás még a mai tablettáknál is előfordul.Mindenkinek a szervezete másképp reagál. Azt pedig,hogy utána lesz-e következménye nem lehet tudni.Könnyebb abba a hitbe ringatni magunkat,hogy ááá,ugyan,ennyi és ennyi nőnél nem volt gond,akkor nekem sem lesz.Hisz a bajok mindig mással történnek.Na erre az egyre garanciát senki nem fog kapni a tabi mellé.

Ezenfelül persze mindenki úgy védekezik,ahogy jónak látja,saját teste,saját élete,úgy éli,ahogy akarja!

2010. febr. 15. 20:11
 28/31 anonim válasza:

Könyörgöm, azokra ne hallgass, akik azt írják, hogy ennyiszer és annyiszor csinálták már gumi/tabletta nálkül, így húzták ki, úgy húzták ki és mégse lett semmi!!! Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyenkor szerencse kérdése az egész.

Amíg pedig nem áll valaki a maga lábán az életben, addig csak ne találja ki, hogy sz@r gumival, vagy rossz a tabi, vagy akármi, ezért nem védekezik. Amíg enm vagy felkészülve rá, hogy terhes lehetsz, addig NEM ENGEDHETED MEG MAGADNAK, HOGY NE VÉDEKEZZ!

Ez főleg nem a kérdezőnek szól, mert leírta, hogy megbánta, de nagyon remélem, hogy tartja magát ehhez és nem lesz olyan, mint egy másik kedves válaszolóval, aki írta, hogy baj is volt, de még így is "bűnbe esnek"!

Ez a legnagyobb hülyeség. Ha vki a saját hibájából sem tanul.

Az meg másik kérdés, hogy miért nem védekezik valaki. Gondolom a legtöbb ok, hogy nincs rá pénze, túl fiatal/még zsebpénzt sem kap, stb. Hát az ilyenek higgyék el, hogy 100000x rosszabb lenne abortuszra pénzt kérni apádtól, mint gumira.

Aki meg azt állítja, hogy a gumi szar, nem érez semit, az egyszerűen idióta egy bizonyos kor alatt.

Napjainkban épp elég fejlettek a gumik ahhoz, hogy eleget érezz, ha nem tudod, milyet vegyél, hogyan tedd fel, akkor nézd meg a neten, bakker, ha ide be tudsz írni, azt is meg tudod nézni. Ezen kívül egy egészséges érzületű emberben nagyobb az aggodalom (ha nem is önmaga) de a másik iránt legalább, mint hogy ilyeneken aggódjon, hogy rossz a gumi is meg a tabletta is. Választani kell egyet és kész! Higgyétek el, hogy amíg nem állsz a saját lábadon, nincs más megoldás. Az aktus megszakítása NEM VÉDEKEZÉS!!!

Ne legyetek hülyék!!!!

De írhatok itt még 5000 sort, aki nem fog fel ennyit, annak az sem segítene.

És mégegyszer bocs a kérdezőtől, nem neked szól, hanem egyes tudatlan válaszolóknak.

18/L

2010. febr. 15. 23:27
 29/31 anonim válasza:

link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Hőmérőzz és számold ki a peteérésed kb mikor van :O ha olyan napokon csináljátok amikor nincs peteérésed akkor lehet gumi nélkül....de ne menjen el benned:O

2010. febr. 15. 23:45
 30/31 anonim ***** válasza:
nem igaz!! hiaba szamolja a peteérését, becsuszhat 1 kis hiba, időváltozás, utazas, miatt is.
2010. febr. 16. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!