Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek! én is megbántam.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.. kipróbáltuk a barátommal gumi nélkül.. de tényleg csak 2 vagy 3 nyomást.. aztán kivette és gumival folytattuk..

azt hallottam hogy nem lehetek terhes egy kis előnedvtől...

ahoz képest már 5 napja nem jön meg!! ha ezt megúszom és nem vagyok terhes, akkor esküszöm hogy SOHA de SOHA nem fogom még egyszer így csinálni!!!! és ti se tegyétek... L/17

2010. febr. 15. 15:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25%
mi mindig úgy csináljuk ,hogy mielőtt el megy kihúzza de még nem lettem terhes :D
2010. febr. 15. 15:03
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
15:03 - ami késik nem múlik ;)
2010. febr. 15. 15:04
 3/31 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem meg gumival SOHA DE SOHA ne csináljátok, kurvа szаr, alig lehet érezni belőle vmit. Még az is jobb érzés ha kiveri a csaj.

Ezért használjon mindenki tabit :D Úgy gumi se kell, meg gyerek se lesz. És még biztonságosabb is!

16/F

2010. febr. 15. 15:05
 4/31 A kérdező kommentje:

akkor szerintetek én sem vagyok? annyira félek :S

ez az első ilyen.. de vannak akik már csinálták 10szer úgy,hogy a fiú el is ment a lányba és mégsem lett a lány terhes.. akkor én lehetséges hogy ennyitől az vagyok?:S vagy csak a sok stressz teszi?

2010. febr. 15. 15:06
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg!Nagy a valószínűsége,hogy azért késik ennyit,mert szorongasz,és rágörcsölsz hogy terhes vagy.

Persze nincs kizárva,hogy ilyesmi történt,hogy teherbe estél,de ha nem rettegsz annyira valószínűleg hamar megfog jönni.

Ez cs az én véleményem...

2010. febr. 15. 15:08
 6/31 anonim ***** válasza:
93%

16/F mert neked azért marha fontos, hogy gumi nélkül keféljél. Az ilyen önző emberektől mentsen meg az ég. szedjen mindenki tabit!!! hát akkor én meg azt mondom hogy takarodjál sterilizáltatni magad, akkor nem kell gumit használni, és gyerek se csúszik be. Na ehhez mit szólsz okoska??

NEEEEM, had szedje az óriási hormontartalmú tablettát a nő, mit érdekel az téged... omg...

2010. febr. 15. 15:10
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

stressz is teheti, amúgy meg igenis teherbe lehet esni így is. és tudom, mert folyton mondogattam barátnőmnek h ne szexeljen így, mert baj lesz. 2 évig nemvolt baj, aztán megtörtént. terhes lett. szerencsétlen itt bőgött nálam egyfolytában, aztán elkísértem abortuszra...

szedjetek tablettát, ha nembírjátok az óvszert, ennyire egyszerű.

annak úgysincsen semmi értelme, h 2szer 3szor be meg kihuzogatom óvszer nélkül....primitív és hasztalan dolog. vagy óvszerrel végig, vagy óvszer nélkül végig.

24L

8/31 anonim ***** válasza:
100%

figyelj előnedvtől lehet h 100 ból csak 2 ember esik teherbe,de ne feledd,hogy benne lehetsz abban a kettőben.

aki meg azt irta h mindenki szedjen tabit,annak meg azt üzenem,hogy ha egy lány jár valakivel pl 3 hónapja,akkor már nem korai a szex,de nem ismeri még annyira,és nemtudja,hogy milyen nemi betegségeket hordozhat,így ha tabit szednék én addig gumival szexelnék vele amig maximalisan megnem bizok benne..

9/31 anonim ***** válasza:
34%
Szia!! Nyugika nem vagy terhes. Mi sokszor csináltuk igy. Nyugodj meg meg fog jönni.
2010. febr. 15. 15:11
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kérdésre válaszolva: ritkán előfordulhat, hogy az előnedv is tartalmaz ondót. De elég kevés rá az esély, hogy te ennyitől teherbe estél. 17 éves vagy, lehet rendszertelen a menzeszed, de ha nagyon félsz, javaslom a tesztet.

És az nem mérvadó, hogy sok ismerősöd gumi nélkül csinálja, mégse lesz terhes. Ehhez nem szabad viszonyítani, mert ez mind-mind egyénfüggő, és ha sokáig csinálják így, akkor hidd el, egy szép napon ott is becsúszik egy nem kívánt terhesség.

Nyugodj meg!

2010. febr. 15. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!