Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül? SOHA ne tegyétek! én is megbántam.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.. kipróbáltuk a barátommal gumi nélkül.. de tényleg csak 2 vagy 3 nyomást.. aztán kivette és gumival folytattuk..

azt hallottam hogy nem lehetek terhes egy kis előnedvtől...

ahoz képest már 5 napja nem jön meg!! ha ezt megúszom és nem vagyok terhes, akkor esküszöm hogy SOHA de SOHA nem fogom még egyszer így csinálni!!!! és ti se tegyétek... L/17

2010. febr. 15. 15:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%

"hát akkor én meg azt mondom hogy takarodjál sterilizáltatni magad, akkor nem kell gumit használni"

De sötét vagy bameg. A tabit abba lehet hagyni, a sterilizálást nem lehet visszacsinálni. Meg amúgy sem engedélyezik csak úgy.

2010. febr. 15. 15:14
 12/31 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat!

Légyszi nagyon nagyon szorítsatok! úgy félek :|

2010. febr. 15. 15:14
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

Velünk is ez volt bnőmmel - Képzeld - ugyanezt megcsináltuk december közepén - 30 napot késett neki - Baccus testet is csináltunk meg minden - elgondolhatod milyen idegesek voltunk :) de Nem lett belőle semmi komolyabb szerencsére -

Utána 3-4x is eljátszottuk és megint idegeskedés - de megjött neki

Azóta csak gumival mert lehet hogy nemlenne belőle semmi komolyabb, de ez a felesleges idegeskedés senkinek se kell

22F

2010. febr. 15. 15:19
 14/31 A kérdező kommentje:
húú megnyugtattál :) nnekem eddig csak 5 napot késik.. és annyira remélem hogy ma megjön... nekem sem hiényzik ez a sok idegeskedés.. amúgy szedtem tablettát is csak híztam tőle.. és inkább ababhagytam és azóta óvszerrel csináljuk.. csak már régen csináltuk anélkül..és kíváncsiak voltunk hogy még mindig olyan jó-e úgy... és ez lett a vége.. :( féééleeek.
2010. febr. 15. 15:21
 15/31 anonim ***** válasza:
19%

"NEEEEM, had szedje az óriási hormontartalmú tablettát a nő, mit érdekel az téged... omg..."

Nagymamáink korában még valóban óriási volt a hormontartalma, de ma már azért korántsem ez a helyzet. Mondhatod,hogy azért mondom ezt, mert nekem nem volt semmi mellékhatása, de csak a közvetlen környezetemben 4 gyógyszert szedőből egy sem tapasztalt mellékhatásokat. Szóval nem a 15 éves adatokat kéne szajkózni így 2010-ben.

2010. febr. 15. 15:24
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
csinálj egy tesztet hogy megnyugodj...600FT-ért már simán kapsz egyet...:)nem lesz semmi baj:)
2010. febr. 15. 15:28
 17/31 anonim ***** válasza:
54%

A 4 gyógyszert szedő már valóban hiteles statisztika,járj olyan társaságba,ahol már a lombik bébi program a téma,mert gond volt tabletta után.Mindegy,mindenki maga vállalja be a tabit,de tényleg irritáló,hogy a srác bármit bevetetne a barátnőjével,mert NEKI gumi nélkül kényelmesebb,a csajnak meg feszüljön a melle vagy hízzon,ki nem tolja le.

A kérdezőnek: nem biztos,hogy terhes vagy,de szerintem ha csinálnál tesztet,akkor nyugodtabban aludhatnál.Ha 5 napot késett,akkor már biztos eredményt mutat a teszt,de tényleg lehet stressztől is,hogy késik,szóval én tesztelnék a helyedben.A kioktatás már gondolom nem hiányzik,látszik,hogy megbántad,erre a stresszre tényleg nincs szükség a jövőben.

2010. febr. 15. 15:29
 18/31 anonim ***** válasza:
ezt itt neked senki se tudja megmondani, h terhes vagy-e, vagy se. az esély megvan rá. máskor soha ne csinalj ilyet. nem hiába tépik itt egyes felelősségteljes lanyok, fiuk a szájukat, h ez nem biztonsagos. annyit mondanék még, h azokra ne hallgass, akik felelőtlenségre biztatnak, sajnos, vannak elég sokan az oldalon. nekem 2 baratnom igy lett terhes. ha nem leszel terhes, akkor tanulj az esetből, és védekezés nélkül soha.
2010. febr. 15. 15:59
 19/31 anonim ***** válasza:

figyelj.

en a baratommal megdumaltuk h akkor most megcsinaljuk. vagyis h elveszi a szuzessegem. volt naa ovszer, de nem tudom miert nem tudtuk feltenni, most ez mas tema. nah es csak 2-3 cm nyomta be ovszer nelkul, de aztan nem engedtem mert fajt. es kepzeld, kesett vagy 1 hetet, es a mellem is nagyon fajt. pedig menszesz elott nekem nem szokott fajni. De vegul megjott:D

szoval nyugi!

2010. febr. 15. 16:12
 20/31 anonim ***** válasza:
utolsó, ti is aztan elég felelőtlenek lehettek. azért, mert neked nem jött össze, nem biztos, h neki se fog. ezzel ne nyugtasd, mert semmit nem ér.
2010. febr. 15. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!