Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló! Mik az ellenérvek rá?
Az orvos által felírt és ellenőrzött tablettának sokkal kisebb a veszélye, mint egy abortusznak. Normális ember a kisebb rosszat választja. Indokolt esetben - rendszeres nemi élet - fiataloknak is felírják, és bár jobb lenne, ha nem szednék, de a fenti 2 lehetőséget figyelembe véve...
Ha hízni kezdesz, azonnal tablettát kell váltani, mert az annak a jele, hogy nem megfelelőt szedsz.
A legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszer, ha rendesen szedik.
én is gyógyszer ellenes vagyok, a párommal 4 éve használunk óvszert, és soha semmi problémánk nem volt belőle, és soha nem estem teherbe. nekem elég biztonságot jelent, de nyilván ez egyénfüggő.
a tablettaszedés előtt nem árt egy alapos kivizsgálás, vérvétellel kombinálva, mivel az arra hajlamosoknál megnő az érelzáródás, trombózis esélye. Ismerősnél is előfordult, hogy huszonévesen trombózist kapott a tabitól, és most élete végéig szedheti a véralvadásgátlót. Rokonságomban meg megvan a hajlam a trombózisra, szóval eszem ágában sincs bogyót szedni.
De aki mégis mellette dönt, annak alapos orvosi kivizsgálást ajánlok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!