Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 6 napja lefeküdtem a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 napja lefeküdtem a barátommal, nem védekeztünk, de mielőtt elment volna kivette. Most késik a menstruációm 2-3 napja. Lehetek terhes? és ha igen mit tegyek? 15 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
mikor volt mensid ezelőtt? számold ki, hoy amikor multkor megjött az az 1.nap és számold ki a 6nappal ezelőtti hányadik nap volt.
2010. febr. 12. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
jah, de első volt most? mert ha igen, akkor normális hogy megzavar, elején nekem is voltak késések. de ha a 6nappal ezelőtti a mensid 11-19napjára esik, akkor van esély a terhességre. Miért nem védekeztetek?
2010. febr. 12. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
igen lehetsz. csinálj tesztet, legközelebb pedig ne legyél idióta és ésszel rakd szét a lábad.
2010. febr. 12. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon jó, mert amikor te egyetemista leszel, akkor lesz a gyereked általános iskolás, így megérted majd a problémát, és tanulhattok majd együtt.
2010. febr. 12. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
igen lehetsz. várj még pár napot, és csinálj tesztet. a jövőre nézve pedig felejtsétek már el ezt a hülye megszakításos módszert! mint a középkorban komolyan...
2010. febr. 12. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
sürgősségi fogamzásgátlás.hu
2010. febr. 12. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:

kiszámoltam a 25. nap volt.

de a sürgősségi tabletta a szeretkezés után 72órán belül tud csak segíteni.köszönöm mindenkinek,hogy segített!

2010. febr. 12. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor semmi baj nincs. nyugi!
2010. febr. 13. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a 25. napon is van esély a terhességre. Sőt, menstráció alatt is. MINDIG kell védekezni. Vegyél egy tesztet, és ha terhes vagy, szólj a szüleidnek.
2010. febr. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!