Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás, ha a lánynak semmilyen biztoságos módszer nem felel meg, a fiúnak meg az óvszer?
Az óvszert a lány barátja nem szereti használni.
A lánynál a hormonos cuccok (tabletta, spirál, gyűrű) kilőve. Pesszárium, méhszájsapka kényelmetlen és önmagában nem biztonságos, hozzá a krémek, kúpok meg gusztustalanok meg felborítják a hüvelyflórát. A megszakítás nem védekezés, a naptármódszer még jó lenne, de csak az szabálytalan ciklus melett nem megbízható.
spirálból van nemhormonos, én azt használok.
megoldás még az lehet, hogy váltogatod, hogy mikor mivel, talán így kevésbé zavaró.
pesszáriumot próbáltad, hogy kényelmetlen, vagy csak gondolod?
Akinek semmi se jó, az ne szexeljen, ennyi. Ahhoz is fel kell nőni. Nem lehet egyszerre b...ni is meg szűznek is maradni....
De vajon a pesszáriumot használta már, vagy csak rámondja, hogy kényelmetlen?
Ha a belső felére kened a krémet (márpedig a belső felére kell...), akkor nem igazán okoz problémát.
De ha ennyire nem felel meg semmi, akkor a pasi döntse el, mi a jobb:
gumiban szexelni, vagy egyáltalán nem szexelni?
Sajnos jól tudom, miről írsz. Időnként nálunk is probléma, hogy mire a pasim elővenné és felhúzná az óvszert, lelankad neki.
Nálunk a megoldást, hogy az óvszert elérhető közelségbe készítjük ki mindig. És vagy én húzom rá az óvszert, ami őt izgalomban tartja vagy mielőtt felhúzza, egy kicsit mindig rákeményítek a számmal. :) Így nem lesz gond! Menni fog nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!