Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek igy terhes?
Egyébként mi csak jó tanácsként írtuk az egy hónapot, mert ENNYI A BIZTONSÁGOS IDŐ! Hiába van ráírva, hogy 7 hét, de ilyenkor nem ajánlatos kockáztatni. Mellékesen a nőgyógyászom és anyukám is 1 hónapot javasolt és mind a ketten az egészségügyben dolgoznak! :P Szóval ők már csak tudják! Ennyit erről!
De én még mindig nem értem, hogy miért nem az első nap kezdted el szedni, és miért vártál mondjuk az 5. napig!
Egyébként meg, ha annyira kellett volna már a védettség, azonnal bevetted volna, mikor megjött, hisz nagyon jól tudtad, hogy akkor is be lehet szedni!
És azt se értem, hogy mit példálózol azzal, hogy menjünk orvosnak, itt TE KÉRTÉL TANÁCSOT, TE KÉRDEZTÉL, MI CSAK VÁLASZOLTUNK, TANÁCSOT ADTUNK!
És egyébként meg mi a franc bajod lesz abból, ha az első levél alatt végig gumival szexelsz, ha arra kerül a sor?
Miért nem adod meg magadnak azt, hogy a gyógyszer teljesen védetté tegyen, hogy kifejtse a hatását? Ja és mellékesen, mikor elkezded szedni, lehet, hogy egész egy hónapig még barnás pöttyezni fogsz! Csak szólok előre, hogy ne legyen ez a következő kérdésed itt, amit felteszel, hogy normális-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!