Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek igy terhes?
Figyelj, Kedves Kérdező! Ha már többen mondunk valamit, és ugyanazt, akkor el kéne azon gondolkodnod, hogy lehet benne igazság!
Ahhoz képest, nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy a menstruáció első napján vegyem be az első szemet! Szóval nem értem ezt az 5. napos dolgot, de te tudod, vagy nem.
Szerintem a betegtájékoztatóra is rá lehet írva, hogy menstruáció első napján kell elkezdeni szedni!
Most miért akartad később elkezdeni, ahelyett, hogy az előírtaknak megfelelően cselekednél?
De ilyen hozzáállással akkor meg minek akarnád szedni?
A tablettát rendszeresen mindig ugyanabban az időpontban kell bevenni, és ha te már rögtön az első szemnél problémázol, akkor mit vársz el a többitől?
És akkor meg jössz ide fel sírni, hogy később vettem be, vagy elfelejtettem, vagy lehetek-e terhes tabletta mellett című szövegekkel.
De a te életed, a te döntéseid, vállald érte a következményeket!
És a betegtájékoztatót elolvastad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!