Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelt kérdés
tudom h vmi foganzásgátló,csak h h kell használni meg h néz ki azt nem tudom
2010. febr. 11. 22:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:00

A hivatkozott linken válaszolgató orvosról:

"Hát jó nektek lányok, hogy pozitív véleményetek van a doktorúrról! Én menekültem tőle... se nyaki redőre, se afp-re nem küldött el! Ráadásul első terhesség volt. Tényleg igaz, hogy NINCS olyan orvos, akiről csak jókat mond mindenki."

Ezek mellett a Homeopátiás megoldások híve.

Dr Czeizel Endre erről (a homeopátiát alkalmazó orvosokról) úgy nyilatkozott: "Sarlatásnág, és a tudatlanság netovábbja. Aki a homeopátiát pártolja az orvostársadalmon belül méltatlan az orvosi diplomájára."

Ez is jól fémjelzi a "hiteles" forrást.

A kérdezőnek:

Beszélj a saját nőgyógyászoddal, és ne csak annyit kérdezz, hogy miért ajánlja vagy nem, hanem kérdezz rá a hatásmechanizmusra, hogy mi az a Pearl index, hogyan kell értelmezni, miről van SZEMÉLYES tapasztalata (nem a saját szexuális életében :) hanem a páciensek alapján leszűrt mini statisztikájában) és így dönts.

2010. febr. 11. 23:20
 22/32 anonim ***** válasza:
jó, ez csak 1 példa volt. meg se emlitem a számtalan orvost, akiket SZEMÉLYESEN kérdeztem. de neked ez ugysem lesz elég. okoskodj csak. aztán remélem, egyik barátnődnek abortuszra kell majd mennie a spermicides sz.r termékek miatt, és soha az életben nem lehet gyereke. ha ennyire informálatlan vagy, akkor meg is érdemled. amugy meg minden orvosról, még a jó orvosokról is mindenkinek más a véleménye. vagy szted van olyan, h 1 orvost mindenki szeret, és sosincs panasz rá? ők is emberek. na, te meg maradj nyugton. :)
2010. febr. 12. 15:12
 23/32 anonim ***** válasza:
ja, és még vmi. ha logikusan elgondolkozol a dologról, akkor arra is rájössz, h azt a nagy adag spermát, ami ugy nem 3 csöpp, képtelen az a kis kup elpusztitani. az előváladékot még talán. de ha kikapkodod a farkad, mielőtt elmennél, az meg mire jó? azt én nem hivom szexnek.
2010. febr. 12. 15:22
 24/32 anonim ***** válasza:
sziasztok! Én Patentex oval kúpot használok,és igen,megszakitással! A barátomnak semmi baja vele! És nekem is megfelel! Nem tudom mért kell lehúzni azt, aki igy védekezik.
2010. febr. 13. 14:52
 25/32 anonim ***** válasza:
nem huzom le. de az orvosok se ajánlják, és tizenéves korban nem ezt kellene hasznalni. az, h vki mar befejezte a sulit, regota van parja, stb. nem gond 1 gyerek, azok csak hasznaljanak. de pl. én suli mellett, nem tudnék csak kupot hasznalni.
2010. febr. 13. 15:27
 26/32 anonim ***** válasza:
14:52-es vagyok: Én is suliba járok még...erröl ennyit...és rohadtul nem jönne jókor egy gyerek.De mégis ezt használom,mert tabit nem akarok az egészségem miatt,gumit meg utálom.Ennyi.
2010. febr. 13. 15:44
 27/32 anonim ***** válasza:
hat, akkor viseld az esetleges következményeket. nem csak városi legenda a sok pharmatexes baby.
2010. febr. 13. 15:48
 28/32 anonim ***** válasza:
nem pharmatexet használok,hanem patentexet!! És megszakitással mint mondtam.És nagyon jól véd! Az előváladékban nincs spermium,vagy ha van is pár db,azt megöli bőven a kúp!! Megszakitás nélkül viszont én sem merném...
2010. febr. 13. 17:05
 29/32 anonim ***** válasza:
ezt nem jól tudod. az előváladékban igenis, h lehetnek spermiumok, sőt a legtöbb esetben van is. mit gondolsz, miért nem biztonsagos a megszakitásos " módszer "? amugy mind1, h pantetex-e, vagy sem, spermicid, es ugyanaz.
2010. febr. 13. 19:24
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
de ezt értsétek már meg könyörgöm,hogy ha a két módszert kombinálod,nagyon-nagyon kicsire csökken az esélye hogy terhes maradsz! Folyton itt szajkózzátok h nem jó a kúp vagy a megszakitás...az már nem jut el a csöppnyi agyatokig hogy mindkettő egy bizonyos fokig véd,persze rosszabbul mint a tabi,de ha kombinálod őket,akkor már jó módszer. !! Érthető voltam?
2010. febr. 13. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!