Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelt kérdés
tudom h vmi foganzásgátló,csak h h kell használni meg h néz ki azt nem tudom
2010. febr. 11. 22:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%
hat, sztem tizenéves korban nem ez a legmegbizhatóbb! és nem vok diszpinty. hanem kikértem olrvos véleményét. állitolag megszakitással talán biztonságos, de abban meg mi a jó, ha a pasi a legjobbkor kikapkodja? az én pasim ebbe nem menne soha bele, mert ugy nem szex a szex.
2010. febr. 11. 22:56
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
ja, és még vmi. eszem ágában sincs ezt se kipróbálni, se semmi, ugyanis nem akarok még terhes lenni, aztán meg abortuszra rohangalni. :) neked meg ha ugy jó a szex, h a legjobbkor kiveszed, akkor te se lehetsz vmi értelmes. :)
2010. febr. 11. 22:57
 13/32 anonim ***** válasza:
49%

tessék, orvost is megkérdeztem. ha neki nem hiszel, akkor csak, és kizárólag sajnálni tudlak.

[link]

2010. febr. 11. 23:00
 14/32 anonim ***** válasza:
49%

a következő oldalon ez is olvasható, amit orvos irt.

" Kedves Krisztina! A Pharmatex kúp az egyik legbizonytalanabb fogamzásgátlási forma a piacon. Csak olyan embereknek tudom ajánlani, akik egy esetleges fogamzásgátló hiba nyomán létrejött terhességet meg akarnának tartani. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc "

2010. febr. 11. 23:02
 15/32 anonim ***** válasza:
65%
kérdező, remélem meggyőztelek. tudod, mindig voltak felelőtlen emberek, de ők tudják. ha majd arra kerül a sor, h lefekszel vkivel, akkor ovszer + pharmatex. vagy tabi. az a legbiztonsagosabb.
2010. febr. 11. 23:02
 16/32 Futurare ***** válasza:
24%

Szerintem a pharmatex-től nem leszel terhes... sperma kell hozzá. Ha átestünk a fogalmazási akadályokon akkor csak annyit, hogy akár vele, akár nélküle vagy mással, de semmiképpen sem 15 évesen.

M.H.

2010. febr. 11. 23:06
 17/32 anonim ***** válasza:
49%
de nem biztonságos vele a szex. kérdező, ha olvasgattad a linket, amit irtam, akkor rájöhetsz, h mennyi nőnek nem jött be. nem hinném, h rábiznád magad a véletlenre. az a tévhit, h hatásos. egyáltalán nem.
2010. febr. 11. 23:07
 18/32 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A legelső alkalmazás előtt pedig akkori barátnőm utánakérdezett.

Állandó partner mellett, a védettség hosszától függetlenül is a hancúr kezdetén ajánlotta a felhelyezést a megfelelő hatásfok miatt. Megszakítást (ami egyébként messze nem olyan vészes nekünk fiúknak, mint ahogy azt sok önző p.ö.cs beállítja) javasolta, de nem mindig bírtuk ki.

És két különböző nőnél huzamosabb használat mellett eleinte megszakítással utóbb anélkül is megbízható volt.

Szerencse?

Azért a szex valahol orosz rulett védekezés nélkül. és az elmúlt évek alatt nem volt ezzel gond. Amit most lekopogok.

A legjobb pedig valóban az orvost megkérdezni és nem itt művelődni, mert túl sok hülye rohangál...

2010. febr. 11. 23:10
 19/32 anonim ***** válasza:
én nem 1 orvost megkérdeztem. neten is, meg személyesen is. egyik se ajanlotta. akkor nem tudom, miért lennék én az idióta. inkabb nekik hiszek.
2010. febr. 11. 23:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
de te meg ne a reklámját linkeld be, mert ott nem irnak rola rosszat! :DD lol.
2010. febr. 11. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!