Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pls! Mi az a pharmatex?!

Figyelt kérdés
tudom h vmi foganzásgátló,csak h h kell használni meg h néz ki azt nem tudom
2010. febr. 11. 22:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
65%
huvelykup. ami nem vmi biztonsagos.
2010. febr. 11. 22:38
 2/32 A kérdező kommentje:

és azt h kell használni mert nem tudom elképzelni...mielőtt még bárki bármit mondana nem tervezem szüzességem elvesztédét csak fel akarok világosuli, mert ezt még nem tudom

15/L

a válaszokat köszönöm előre is:)

2010. febr. 11. 22:41
 3/32 anonim ***** válasza:
67%
azt ugy kell, h 20 perccel az aktus előtt felhelyezed. de nem biztonságos, csak ha gumival hasznalod. akkor ha kiszakad a gumi, akkor még mindig ott a spermicid, és nem kell 72 oras. de egymagában hasznalni eleg nagy felelőtlenség.
2010. febr. 11. 22:43
 4/32 A kérdező kommentje:

értem

köszönöm a gyors válaszokat :)

2010. febr. 11. 22:43
 5/32 anonim ***** válasza:
65%
még tényleg fiatal vagy a szexhez. várj még pár évet. ezt csak jobol mondtam.
2010. febr. 11. 22:45
 6/32 A kérdező kommentje:
persze...nem akarok lefeküdni még,meg am sincs barátom
2010. febr. 11. 22:48
 7/32 anonim ***** válasza:
29%

huvelykup. ami nem vmi biztonsagos.

Olvass utána. elég biztonságos. 2 barátnővel is használtam huzamosabb ideig és semmi gond nem volt.

2010. febr. 11. 22:49
 8/32 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert mostanába sokat láttam itt csak nem nagyon jöttem rá h milyen is ez
2010. febr. 11. 22:49
 9/32 A kérdező kommentje:
am jah,azt én is olvastam h többen is teherbe estek tőle...nektek lehet h szerencsétek volt vele h nem estek teherbe a bnőid
2010. febr. 11. 22:53
 10/32 anonim ***** válasza:
89%

de egymagában hasznalni eleg nagy felelőtlenség.

Van egy tájékoztató el kéne olvasni. Önmagában is biztonságos, sőt(!) a hüvely tabletta ami 5-6 órás védelmet ad, a gumit megközelítő védelmet ad. Van egy védettségi faktor. Ez az érték nem sokban marad el a gumitól.

Természetesen a guminál kevésbé biztos megoldás, de állandó partnerrel lehet tenni próbát, mert működik!

Ismétlem 2 lánnyal is használtam rendszeresen és nem volt baj.

Egy hátulütője van, hogy ha allergiás vagy akkor ki van zárva a használata, ha meg nem akkor is ki tudja csípni egy kicsit a makk végét és a méhszájnál is jelentkezhet egy enyhén égető (inkább melengető, picit csípős) érzet, ami egyéntől függ kinek mennyire kellemetlen. Nekünk kevésbé volt az, másnak lehet jobban zavaró lenne.

Aki meg nem használt valamit, ezzel nem segít és csak terjednek a félinformációk, meg a hülyeség és EZÉRT jön aztán a tanácstalan ember a gyakori kérdésekre kérdezni.

2010. febr. 11. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!