Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Terhes vagyok? Kérlek minél többen írjatok, mert nagyon meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
Jan.1-től volt meg a bajom 6-ig tartott. 24-én együttöltöttem az ejszakámat egy fiúval,nem élvezett el,mert előtte (5órval előtte) megoldotta egyedül..Nem jött meg még aota a bajom.Csináltam tesztet mindkettő negatív volt.VISZONT! meg van keményedve a mellem (ez szokott lenni mielőtt megjön,és görcsöl a hasam is. e2015. febr. 16. 17:53
12/38 A kérdező kommentje:
ez aztán utolso válasz..
2015. febr. 16. 18:17
13/38 Fényember válasza:
Annyi minden miatt késhet de komolyan...mellesleg meg barátom simán képes fél óra múlva ugyan olyan aktív lenni szóval lehetséges de ne parázz rá mert az is rádobhat a késésre
14/38 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg édesanyádat errõl!
15/38 anonim válasza:
Ideális körülmények között hosszabb ideig bírja. a Férfiben kb 1 hétig is benne lehet (aztán jönnek az éjszakai magömlésem). Így ruhán, péniszben, kezen, lábon, vaginában, szájban is életképes lehet "nagyon hosszú" ideig.
16/38 PearlDiver válasza:
Nagyon sok minden miatt késhet. Idegesség, antibiotikum, stb.
Az viszont butaság hogy 5 óra alatt meghalt az összes spermium, egyrészt mert egy napig is kibírják, másrészt meg újra termelődik az előváladék amiben lesznek teljesen új ondósejtek.
Javaslom hogy fordulj nőgyógyászhoz.
17/38 anonim válasza:
11-es vagyok és a 9-es kérdésedre adtam a választ...
18/38 A kérdező kommentje:
a terhességteszt mennyire megbizható? (nem egy,hanem 2)
2015. febr. 16. 18:25
19/38 A kérdező kommentje:
jajj oké 9es .bocsi
2015. febr. 16. 18:27
20/38 anonim válasza:
Egyébként az hogy lehet, hogy 5 óra nem volt elég neki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!