Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? . Minél hamarabb szeretnék választ.
Figyelt kérdés
Sziasztok..nem védekeztünk barátommal..de bevettem az Escapelle esemény utáni tablettát...azt mondták a gyógyszer bevétele utáni nap kisebb "vérzésnek" kell jönnie..nos..már 3 nap eltelt és semmi..értelmes válaszokat kérnék..nagyon be vagyok parázva..2014. jún. 4. 17:10
1/9 anonim válasza:
Igen az vagy vérezned kell utána én is véreztem és a többi barátnőm is akiről tudok.
2/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ezek szerint nem biztos hogy terhes vagy
3/9 A kérdező kommentje:
Szóval igen?
2014. jún. 4. 17:31
4/9 A kérdező kommentje:
mert mielőtt bevettem a gyógyszert reggel amikor felkeltem bevolt durranva a mellem ..így is az lehetek?
2014. jún. 4. 17:32
5/9 anonim válasza:
Én is nemrég vettem be (sajnos baleset történt, nem úgy mint nálatok...) , nekem csak annyit mondott hogy 2 hét múlva meg kell jönnie a menstruációmnak, semmiféle vérzésről nem beszélt. De olvastam itt a kérdések között, hogy van akinek még késett is.
7/9 anonim válasza:
nem feltétlenül kell vérezned, lehetséges, hogy fogsz de mindenki szervezetére másképp hat! Én 4 nappal a tabletta bevétele után véreztem azóta semmi( most kellett volna megjönnie, csináltam 2 tesztet is negatív lett mindkettő és már majdnem 1 hónapja történt!felborította a hormonháztartásom, orvos is megmondta)A barátnőm pl. egyáltalán nem vérzett és nem lett terhes. Máshogy reagál mindenki szervezete erre a hatalmas hormonbombára! Nyugodj meg, minden rendbe lesz! :)
8/9 anonim válasza:
Spricc!
"Baleset", védekeztünk de lecsúszott az óvszer, nem olyan igazi baleset, bocsánat a pontatlanságért :D
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. jún. 4. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!