A Citromail ügyfélszolgálatnak a héten körülbelül 5x leírtam a problémámat, amire megoldást szeretnék minél hamarabb. Miért nem kapok választ tőlük kedd óta?
Pedig azt írják, hogy hétköznap munkaidőben 4-8 órán belül válaszolnak... Vagy iskolások üzemeltetik, akiknek tavaszi szünet van most?
(Ahogy működik, el is tudom képzelni..)
Amúgy gmailes emailt adtam meg, hogy arra válaszoljanak és oda elvileg meg is kellene érkeznie minden levélnek, amit küldenek.
Van egyéb elérhetőségük? Akár telefonszàm is jó lenne, csak kapjak valami megoldást..
2-es válaszoló:
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Most erre milyen választ vársz?!
Igen ,iskolások üzemeltetik
Nem ,nem iskolások csak húsvétkor be vannak b*szva?!
Vagy nem értem... Ezt mi honnan tudjuk?!
Egy tanácsot tudok adni, nézd meg a spam mappát.
Miért nem a problémádat írod le?!
Már leírtam a problémámat, de arra se kaptam választ :(
Már nem azért, de szerintem az egy hét alatt nem néztem meg legalább 100x a spam mappát, a közösségi üzeneteket, a beérkezőt, mindent? Spam-szűrő sincsen bekapcsolva.
Postafiókom sincsen tele (2 darab üzenetem van összesen..)
Az a problémám egyébként, hogy a hülye fejemmel citromailes címmel regisztráltam fel a FB-ra, évekig nem volt vele gond. Csak múlthéten megváltoztattam a jelszavamat és nem jut eszembe csak a fele, és már kismillió variációval megpróbálkoztam, de akkor meg már a FB írta ki, hogy nem próbálkozhatok egy darabig többet..
Gmailes címemre átirányítottam a citromailre érkező üzeneteimet, de hát hogy ha a citromailre sem érkezik meg, akkor nehezen tudja átirányítani :( de érdekes módon a különböző felesleges értesítésekről kapok emailt, pl. xy csoportba írt valaki. De a fiókomhoz tartozó üzeneteket nem kapom meg.. például arról sem kaptam értesítést, hogy megváltozott a jelszavam és hogy hol változtatták meg stb., a szokásos üzenet. Szóval így bárki változtatgathatná, csak azt venném észre, hogy nem tudok belépni, még bizonyítékom sincs, hogy nem én voltam.. de most én voltam, csak éjszaka közepén fáradtan változtattam meg és reggelre csak a fele maradt meg a fejemben.. Tudom, hülye voltam.
De most már jó lenne, ha legalább egy olyan választ kapnék a citromailtől, hogy nem tudják megcsinálni, és hagyjam őket békén.
Ja, lehet, hogy húsvétkor be vannak b...va, de akkor már egy hete húsvétoznak.. vagy alkoholisták :) hétfő óta szenvedek ezzel..
és nem azért zavar a dolog, mert FB-függő vagyok, mert ha arról lenne szó, csinálok új FB-t, de ez egy ilyen hobbimhoz készült FB, sok külföldivel beszélek és csereberézek és most várják az üzeneteimet hiába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!