Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes szűzen terhes?
Mit nyomtál hova te szerencsétlen? :D Igen, "terhes szűzen terhes" lett.
Amúgy előváladékba is lehet spermium, csak kis eséllyel.
Hülye kérdés.
Benyomtad neki = lehet terhes.
A szűzhártya NEM egy hermetikusan záró valami, ami megvéd a teherbeeséstől, hanem eleve LYUKAS (máskülönben pl.: a menstruációs vér se tudna távozni).
Egyébként a barátnőd már nem szűz.
Miért gondolod, hogy egy olyan hártya védené meg a barátnődet a terhességtől, amin egy LYUK van, és amin te be is hatoltál? Miért szexeltek felelőtlenül és eszetlenül, amikor még ilyen alapvető dolgokkal sem vagytok tisztában?
Tudod mitől lesz terhes valaki? Attól, hogy a petesejtjét megtermékenyíti egy spermium. Tudod hogy kerül oda a spermium? A péniszből. És azt is tudod, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumot, ugye, nem kell feltétlenül beleélvezni a barátnőbe.
Na tehát, ezek után szerinted: lehet valaki terhes úgy, hogy pénisz került védekezés nélkül a hüvelyébe, függetlenül attól, hogy van-e szűzhártya vagy sem?
Ha még ezek után sem sikerült a választ megtalálnod, akkor segítek: IGEN.
elnézést a helytelen írásért
én úgy tudom csak akkor nem szűz már ha átszakadt neki
Rosszul tudod.
Egyrészt a szűzhártya NEM csak szextől szakadhat át, hanem tamponhasználattól, sporttól is, de ettől még szűz marad az illető egészen addig, amíg farok nem jár a benne (bocsánat a stílusért).
Ha pedig farok járt benne, már nem szűz, akkor se ha az egyébként rugalmas hártya még nem szakadozott be teljesen.
Igen, teherbe eshet a várt menstruációját megelőző napokban is.
Már csak azért is, mert a nők nem gépek, semmi garancia nincs rá, hogy mindig akkor jön meg neki, amikorra várja, s elég pár nap csúszás egy ciklusban és máris a legtermékenyebb napjaiban voltatok együtt.
hát jó de én akkor is kicsi esélyt látok rá hogy az lehet így na mindegy
meg menstruáció előtt nem lehet teherbe esni ha jól tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!