Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb.1 honapja szedek rendeszeresen fogamzasgatlo tablettat es parom veletlenul belem elvez lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:43
2/7 anonim válasza:
b@ssza meg!!!! azaz B@ZD meg! fogamzásgátlót szedsz. mégis mit gondolsz miért hívják FOGAMZÁSGÁTLÓNAK?????
azért mert GÁTOLJA A FOGAMZÁST!!!!
azaz: A PÁROD BELÉD ÉLVEZHET NEM LESZEL TERHES!!!!!!
3/7 anonim válasza:
menjél olvass inkább képregényeket , vagy gyere el hozzám és bevezetlek a rejtelmek világába
4/7 anonim válasza:
Amikor elkezded szedni a tablettát,akkor az első hónapban nem szabad beléd élveznie,mert az 1.hónap még nem biztonságos.De ha már a 2.levél tablettát szeded,akkor már nyugodtan lehet.
Aztán már csak a rendszeres szedésre kell vigyáznod és arra,hogy ha antibiotikumot szedsz,akkor használjatok gumit,mert a gyógyszer felére csökkenti a fogamzásgátló hatását.
5/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valasozkat foleg az elsonek es aaz utolsonak. a 2diknak uzenem h enm kel leizeljen mert o annyira okos.. a 3dik meg kinyalhatja. hogy ne modnjak csunyat,,, omg..
2010. febr. 11. 20:46
6/7 anonim válasza:
Amúgy ezeket mind elmondja a nőgyógyász mikor feliratod, ha nem pedig még mindig ott van a gyógyszerben a tájékoztató!Ott is világosan leírnak mindent.De nem oltásnak szántam, csak már kicsit idegesítő, hogy ezt állandóan megkérdezik itt.
7/7 anonim válasza:
basszus. és nem okos vagyok, hanem az ALAP dolgokkal tisztában vagyok. temeg hülye vagy, ennyi. fogamzásgátlót szedsz és a pasid nem élvez beléd? mivanveled????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!