Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14,5 - 15 cm hosszú és olyan 4-4,5 cm vastag péniszemhez jó lesz az 56-os óvszer?
Figyelt kérdés
Az van ráírva, hogy névleges szélesség.
Eddig még csak önkielégítésnél mértem, de úgy néz ki, hogy nemsokára megtörténik az első. Mindkettőnknek az első lesz.
DUREX - Feel Intimate óveszert vettem, mert ezen olvastam az extra síkosítót, hátha így nem fogok neki fájdalmat okozni.
Szerintetek jó lesz? Mindketten nagyon kívánjuk egymást, és nagyon izgulunk is...
Konkrét kort nem írok de nem a 12-14 éves kategóriára kell gondolni. Nagyon nem!
2015. febr. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
Önkielégítés közben próbálj fel egy óvszert és akkor kiderül, hogy milyen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a LifeStyles jobb. Olcsóbb és nem is olyan büdös és talán több rajta a síkosító is.
4/4 anonim válasza:
Ne aggódjatok jön majd magától tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!