Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen méretű óvszert vegyek 14,5 cm hosszú,3,6 cm átmérőjű penisre?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen méretezések vannak, googleban néztem ,de eltérőeket írnak. Leírnátok kérlek ,hogy milyen méretet ajánlotok? Köszönöm a segítséget!2014. dec. 1. 21:29
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Sir! :)
2014. dec. 1. 21:34
5/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert elvileg átlag ,szóval valószínű ,hogy neked is kb. ekkora, szóval vehetsz akkor egyet magadnak is :D
2014. dec. 1. 21:38
6/9 anonim válasza:
mondom egy kecske bör darab egy zacskó
7/9 anonim válasza:
Szinte bármelyik óvszer jó lesz rád, mivel ahogy említetted, átlagos méretű a péniszed. Én azért inkább 52-53 mm körülit javasolnék, nem szükséges 56-osat venni. Ha jót akarsz magadnak és a párodnak, akkor ne a sláger Durex-szet vedd, mert abból a vékony is szörnyen vastag és érzéketlen benne minden. Vegyél LifeStyles Skyn-t, nem latexból van és többet fogsz érezni az aktusból. Vagy van még a Crown nevezetű japán óvszer, nagyon vékony és megbízható latex óvszer, sokáig használtam. Csak netről lehet rendelni, jó árban adják és összehasonlíthatatlanul többet érzel benne egy Durexhez képest.
8/9 A kérdező kommentje:
7. Köszönöm a segítséged!
2014. dec. 2. 09:11
9/9 anonim válasza:
Jó lesz rád a normál óvszer.Sima doboz durex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!