Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kell óvszer? (Kérdésed túl...

Kell óvszer? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szűz, hétvégén szeretném elveszteni a barátommal. Rezia fog.gátlót szedek 1 éve. Kell használnunk óvszert?(Igazából én nem szeretnék)
2013. jan. 2. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor nem kell, de úgy látszik nem nagyon vagy készen rá, ha egy éve szeded és ez a kérdés megfogalmazódott benned...
2013. jan. 2. 14:51
 2/7 legly ***** válasza:

nem muszáj használnotok, de az is egy biztonság.

csak annyi hogy nem vagyok benne biztos hogy mikor kell be venni a tablettát, azt hiszem 30 perc szeretkezés előtt? ezt erősítsétek meg, ha megkérhetlek.

Üdvözlettel

Legly

UI.: de jó lesz barátodnak a hétvége ^^ =P

2013. jan. 2. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:

1. Tényleg, bocsi h félek és vannak bennem kételyek. De inkább kérdezzem meg minthogy majd pánikba rohanjak a nőgyógyászhoz azzal, hogy hátha terhes vagyok.

2. Remélem az enyém is az lesz!:D

2013. jan. 2. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

a fogamzásgátlót nem a szeretkezések előtt kell szedni, hanem 3 hétig minden nap, aztán egy hét szünet és így tovább, annyi, hogy nagyjából ugyanabban az időpontban, nem tudom honnan szedted ezt a fél órás hülyeséget:D

amúgy igazad van, hogy itt kérded meg, bocsi a kisebb offért:) mindegy, a lényeg, hogy nem kell, én 2 éve szedem és sosem használtam mellette óvszert, nem lett baj

2013. jan. 2. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy miért szedsz egy éve fogamzásgátlót, ha nem feküdtél még le senkivel...na de nem ez számít hogy én mit értek és mit nem. Szerintem használjatok gumit, mert az síkos és jobban csúszik, és 100% hogy nem leszel terhes. De ha előtte még elbeszélgetsz a nőgyógyásszal, hogy biztos jól szeded-e akkor nem kell. Síkosítót akkor viszont használjatok inkább, hogy neked jobb legyen.

De írtad hogy nem szeretnéd ha használnátok, akkor ne, csak szedd rendesen. ( Szerintem nem kéne előre tervezni a szexet, mert úgy az igazi, ha csak magától jön, mert így ráparáztok mindketten, de ez egyéni vélemény) Szép jó hétvégét nektek!

2013. jan. 2. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Utolsó, a nőgyógyász ajánlotta mivel ingadozott a hormonszintem és emiatt fájtak a melleim, a menstruációm is nagyon sokáig tartott és egyáltalán nem volt rendszeres.

2013. jan. 2. 18:46
 7/7 anonim válasza:
figyelj annyi biztos hogy gumi akkor kell mert így hogy a hormonszinted ingadozik az befolyásolja a fogamzásgátló hatását kevésbé vagy biztonságban ja és az igaz hogy ha valaki szeret akkor nem kell tervezni a szexet, magától jön az.
2013. jan. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!