Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert vásároljak és például hol?
nem tudom milyen méretben (egyszóval milyen óvszert) vásároljak... 16 és fél hosszú és 4,3 cm az átmérője...
help!
Legolcsóbb általában auchanben szokott lenni, ha van a közelben, ha nem akkor dm,tesco,rossmann... Ha valahol épp akciózzák, akkor ott is viszonylag jó árban van.
Szerintem valamilyen durex v. lifestyle. Gumi dobozának oldalára rá van írva, hogy mekkora az átmérője azt hiszem.
Én Durex Extra Safe-re szavazok, nem fogsz sokat érezni de nagyon biztonságos és legalább nem is mész el olyan hamar :D
Én amúgy dm-ben szoktam vásárolni elég nagy a választék és szépen rendezetten kivan rakva/írva minden
utolsó :D
Én spárban szoktam, mindig durex lovet használunk (sokszor akciós) , mert az nem gumiszagú meg pont passzol, az megy fel a leggyorsabban. Dm-ben meg hasonló helyeket drágábbak
hello,
én vagy személyesen, vagy neten szoktam megvenni a mindennőnnek webáruházban a Cheers óvszerből az ultravékonyat.
A 3db-os belőle asszem h 255, a 12 db-os pedig 500 ft körül van.
Teljesen biztonságos, sosem szakadt ki eddig.
Tudom ajánlani.
Én a CHEERS óvszert tudom ajánlani, az biztosan jó lesz :)
Ultravékony és normál kivitel, szerintem meg leszel vele elégedve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!