Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megint egy előváladékos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint egy előváladékos kérdés? Help

Figyelt kérdés

Történt tegnap, hogy egy bulis éjszakán felszedtem egy csajt tök ismeretlen. Aztán több is lett belőle, sex.. utolag már bánom, mert kb fél percig sem lehettem benne, mikor eszembe jutott hogy gumi is kéne aztán volt is gumi szóval azzal a résszel már semmi probléma nincs.

Kérdésem az hogy, utána olvastam hogy az előváladék nem tartalmaz spermiumot egy darabot sem. Tudtommal csak akkor tartalmaz spermiumot ha a hugycsőben maradt "maradék". Sok olyan válasz van alapból tartalmaz spermiumot... de ez nem igaz (google)

De ennek ellenére félek, és lekiismeret furdalásom van.. :S

szerintetek mit csináljak, keressem fel a csajt? vagy mi a jó eget csináljak??

2010. febr. 9. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
De tartalmaz spermiumot, igaz keveset. Kicsi a teherbeesés valószínűsége, de nincs teljesen kizárva. A legokosabb, ha beszélsz vele és őszintén elmondod neki, hogy van egy ilyen aggodalmad. Legközelebb amikor majd meg kellene jönni a vérzésének, figyeljen oda, ha késik, csináljon tesztet. Elvileg még nem lenne késő ma sem egy eset utáni tablettára, de az egy hormonbomba és szerintem felesleges (ráadásul csak orvos írhatja fel, stb, stb. szóval kellemetlen dolog).
2010. febr. 9. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

ne csinálj semmit. gondolom úgysem ismer, mobilszámodat sem tudja, meg aztsem h hol laksz.

majdha terhes lesz, az ő baja lesz, gondolhatott volna a védekezésre, hülye pi_csa. majd megoldja. csak vigyázz nehogy majd megtaláljon és pénzt kérjen :D

2010. febr. 9. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem az előváladék miatt aggódnék hanem azért mert ki tudja a csajnak milyen nyavalyája van amit ezáltal elkaphattál tőle! 1 éjszakás kapcsiknál alapszabály a gumi, mert nem lehet tudni kinek milyen gondja van!!

az előváladékos dolgot jól tudod, h alapjáraton nem tartalmaz spermiumot, de szerintem te ezen a helyzeten jobban stresszelsz mint a csaj, lehet h neki eszébe se jut h ilyeneken aggódjon!

2010. febr. 9. 15:52
 4/5 Beviz Elek ***** válasza:

Az előváladék miatt ne aggódj. Fél perc az semmi. Én 4 éve nem használok gumit (csak ritkán) és megszakításos módszerrel védekezek szinte minden csajnál. Eddig azért jó sok fél perc róható a számlámra, de szerencsére egy gyerekem sincs :)

19/f

2010. febr. 9. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szórd szét gyermekeidet a világon :) Úgyse találnak meg az 1éjszakások
2010. febr. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!