Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon terhes lehet e barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon terhes lehet e barátnőm vagy csak bebeszéli magának?

Figyelt kérdés
A kérdésemhez csatolom még hogy együtt voltunk nem védekeztünk , menses előtt volt egy eset másnap megjött neki . azután menses után is de csak vagy 2 percig nem élveztem bele ez a lényeg ! ez volt 5 napja . azóta egyfolytában ezen forog szegényke hogy biztosan terhes meg ilyenek . eddig semmi tünet nem utalt erre csak néha hányingere van meg ma majdnem hányt felkeléskor . egyáltalán meglehet az esélye hogy teherbe esett ? vagy megeshet hogy a sok idgeskedés miatt gyomoridege van ? választ kérek nem kioktatást hogy milyen hülyék voltunk azt már megkaptuk !!!
2010. febr. 9. 10:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tiszta stressz a barátnőd, attól van hányingere. Nagyon kevés az esélye hogy terhes maradt. Legfeljebb vegyen egy terhességi tesztet és nézze meg 1 hét múlva.
2010. febr. 9. 10:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Még ha egy lovat szopott volna le akkor sem lehetne terhes,amúgy ha máskor előre gondolkodik és csak utána cselekszik,akkor most nem lene ideg!
2010. febr. 9. 10:28
 3/12 A kérdező kommentje:
2.válaszadó azért ne ilyen trágárul válaszolj ha kérhetlek én sem mondanék ilyet barátnődre :)
2010. febr. 9. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Csináljon tesztet. Akkor megnyugszik. Legközelebb meg figyeljetek erre.
2010. febr. 9. 10:41
 5/12 A kérdező kommentje:
többet ilyen nem is fordul elő az tuti !
2010. febr. 9. 10:47
 6/12 anonim ***** válasza:
nem lehet terhes.. nyugtasdd meg a barátnőd hogy nem terhes. menzesz után a legkisebb az esélye a teherbe esésnek. azért hányt mnert összeszik mindentt.. :) vagy mert ideges.. ajánlom egy vödör jéghideg vizzel klelocsolni hogy magához térjen!:-)
2010. febr. 9. 11:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Lehet terhes, de annak még tutira nem látszanak a jelei! Ez szimpla gyomorideg!

Amikor én terhes voltam, nekem 3 hónapig megjött, szóval ne ez alapján ítélj!

Ha biztosra akartok menni, akkor kb egy hét múlva vegyen tesztet! A beágyazódástól számított 1hetes terhességet már kimutatnak! Szóval a szex utáni 22.napon már lehet csinálni tesztet!

2010. febr. 9. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
igen lehet terhes.
2010. febr. 9. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:

igen lehet terhes, de kicsi az esélye.

ha viszont mégis, akkor magatokra vessetek, hülye barmok vagytok. a 21. században élük, bazeg. nem a középkorban. lehet védekezni

2010. febr. 9. 13:14
 10/12 anonim válasza:
LÉTEZIK TERHESSÉGI TESZT IS!!!
2010. febr. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!