Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Információt szeretnék kérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Információt szeretnék kérni?

Figyelt kérdés

Már elég rég óta élünk a barátnőmmel nemi életet!

És nem szeretném gyógyszerekkel tömködni ,de már szeretnénk kipróbálni gumi nélkül is és arra gondoltam hogy azt hiszem a gyógyszertárban lehet hüvelyi pesszáriumot venni (azt hiszem így hívják)egy ilyet szerezni és elzárni a méhszájat!

Van-e valakinek tapasztalata ilyen fogamzásgátló módszerrel?

Nem-e tudjátok hogy mennyiért lehet hozzájutni és hogy hatásos-e?

Nem -e lesz baj belőle(szóval hogy nem-e jutnak fel a hímivarsejtek) ha ilyet használunk és gumi nélkül lesz az aktus?

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

18/Fiú

2010. febr. 8. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem hallottam még erről.
2010. febr. 8. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

oh ez a csodálatos gooogle :)

2010. febr. 8. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

VAn ilyen! de csak nőgyógyász írhatja fel vizsgálat után

info:

[link]

2010. febr. 8. 20:44
 4/8 anonim válasza:

Hát bnőm gyógyszert szed az bevált és nem olyan rossz az. Én arról amit említettél olyanra emléxem h nőgyógyász tudja feltenni neki biztonságos, deh én inkább a gyógyszert ajánlanám bnődnek.

A gyógyzser 8 rugó a másik sztem drágább meg azt le kell venni 24 óra mulva vagy mi.

2010. febr. 8. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Első: sajnállak, ha nem ismered a védekezési módszereket.

Egyébként valóban, létezik pesszárium, ez egy ilyen "sapkaféle". Nem csak nőgyógyász tudja felhelyezni, bár első alkalommal jobb ha ő mutatja meg neki mit hogyan kell, elmondja mennyire biztonságos, mik a "játékszabályok" (tisztítás stb). Aztán már magának is megy, gond nélkül felhelyezhetni. Ami tuti: használjatok hozzá valami spermicides dolgot, úgy biztonságos, de ezt majd a doki elmondja.

Ha rendesen használjátok, hidd el, nem lehet baj, főleg ha megszakítással csináljátok:) Az áráról sajnos nem tudok mondani semmit mert én tablettát szedek.

Személyes vélemény: nagyon-nagyon rendes tőled, hogy nem szeretnéd ha gyógyszert szedne a barátnőd:) Hidd el, hiába a legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer, rengeteg rövid és hosszútávú negatív hatása lehet. Én is csak azért szedem ezt, mert nagyon félek a terhességtől, és inkább a saját egészségemet kockáztatom mint abortuszra kerüljön a sor és megölessek egy kis élőlényt.

2010. febr. 8. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
a pesszárium nem olyan egyszerű ahogy gondolod. egyrészt dokihoz kell menni, "méretet vetetni", mert nem mindegy hogy mekkorát használ, illetve ahhoz hogy működjön gyakorlat szükséges és spermaölő is.
2010. febr. 8. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:

*Én is csak azért szedem ezt, mert nagyon félek a terhességtől, és inkább a saját egészségemet kockáztatom mint abortuszra kerüljön a sor és megölessek egy kis élőlényt.

Sokan vagyunk így ezzel. Szerintem a barátnődnek is ez lenne a legbiztonságosabb. Az orvos által kiválasztott, rendszeresen (évente) ellenőrzött tabletta ma már biztonságosan szedhető.

Nyilván jobb lenne nélküle, de az ember a 2 rossz közül a kisebbik rosszat választja.

2010. febr. 9. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Irasson fell tabit semmi baja nem lessz tőle nem kell félni.. régi tabik mások voltak a maiakban már kevés a hormon.. de ha ki akarjátok próbálni akkor bemész a gyógyszrtárba veszel pharmatex hüvelykupot és szex előtt 10 percel felhelyezitek és nyugodttan lehet gumi nélkül de ha vártok menstruáció után 3 nappal akkor a legkisebb a teherbe esésé.. tehát menstruáció után 3 nappal vagy a hüvelykup. vagy mindd kettő egyszerre akkor tuti nem lessz terhes. de a hüvelykup magában is véd és nem is drága valami 2700 ft asszem.:
2010. febr. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!