Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Utólag lehet vérvételt kérni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utólag lehet vérvételt kérni?

Figyelt kérdés
2,5 évig szedtem Lindynette 20 tablettát és 1 hónapja Nuvaringet használok. De egyik orvos sem vizsgált meg (pl. vérvétel), hogy szedhetek e egyáltalán fogamzásgátlót. Pedig már vagy 10 orvosnál voltam.( Első pár alkalommal magánorvosnál voltam, aki azóta nyugdíjba ment ) Most se vizsgáltak meg amikor Nuvaringet irattam fel. Amúgy egyre többször hallom, hogy ezekből baj lehet. Holnap megyek nőgyógyászatra esetleg megkérdezhetem, hogy kell e ilyen vizsgálat, vagy most már mind1? vagy esetleg hülyének fog nézni? Köszi a segítséget
2011. febr. 8. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérjél. Sohasem késő.
2011. febr. 8. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:

sajna tőlem se kért senki fog.gátlót,aztán találtam 1 normális orvost,aki felírta miket kell megnézetni!

Háziorvos tud csak beutalót adni laborba,hozzá menj!

Érdemes prolaktint,tsh-t,inzulint,vércukrot nézetni!23N

2011. febr. 8. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja és a másik,hogy prolaktint,inzulint,cukrot úgy érdemes nézetni,ha előtte min.3 hónapig nem szedsz fog.gátlót:///

nekem ezt mondták anno...

2011. febr. 8. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Vérvételre azért szokták elküldeni a nőket, hogy megnézzék, normálisan működik-e a májuk. Mert ha nem, akkor ugye nem lehet tabit szedni.

Illetve ha volt trombózis a családban, akkor szokták azt vizsgálni, hogy van-e rá hajlamod.

Menj el a háziorvosodhoz, és kérj egy beutaló teljes vérképre, abban benne van a májfukciós vizsgálat.

Amúgy lényegesebb lett volna azt tudni, hogy pl. volt-e rendes peteérésed a tabi előtt.

2011. febr. 8. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

Amúgy évente legalább egyszer megyek vérvételre műtétek miatt :S gondolom ha lett volna valami bajom kimutatta volna az is és minden rendben volt.

Mondjuk nem tudom, hogy pont az amit kell nézni az rajta van e. Holnap mindenképpen megyek nőgyógyászhoz, mert van időpontom és valószínű beszélek róla vele.

2011. febr. 8. 19:13
 6/7 anonim válasza:
vérvételre beutalót akármikor kérhetsz!Ez nagyon gáz ...engem már másodjára küldd vérvételre mert beteg voltam és a gyulladás miatt rossz az eredmény...szal ez nagyon érdekes ,h snekinek nem jutott ezsébe ezt megnézni...de nyugodtan kéretsz!ez csak nekik ciki ,h ilyen felületesk voltak4
2011. febr. 11. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
amúgy már voltam vérvételen, akkor amikor mentem nőgyógyászhoz, mert megkérdezte, hogy amikor felírták volt e vérvétel, én meg mondtam, hogy nem, erre mondták, hogy most menjek le akkor a laborba és kész :D
2011. febr. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!