Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy teherbe essen? (Bővebben lentt! )

Figyelt kérdés
A barátnőmmel lefeküdttem de nem védekeztünkk és 2x -es is elmenttem benne a spermát azt kinyomta magából de csak reggel tudott mosdani.. kimosni a hüvelyt. Egész este benne volt a sperma..akartunkk védekezni de nem voltunkk rákészülve. mert csak ugy jött.. és nem vagyunkk informáltak a dolgokról..
2010. febr. 8. 17:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
hát ennek abortusz lesz a vége :(
2010. febr. 8. 18:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan teherbe ejtettél egy 14 éves csajt? Arra nem gondoltál még, hogy egy hülye vagy...?

Szerintem ennyi ésszel eszedbe ne jusson még egyszer szexelni, de neki se... csak a leendő gyereket sajnálom. Legalább 72 órás tablettát vett volna be... jézusom, ti a Marson éltetek eddig???

Ha nem vagytok informáltak, miért szexeltek? Komolyan... ennyi ésszel még babázni meg autózni kéne... -.-

1. Miért nem védekeztetek?

2. Miért nem vagytok tisztában azzal hogy mi a következménye ha védekezés nélkül fekszetek le?

3. Ha már megtörtént, miért nem teszitek meg a megfelelő lépéseket?

4. Olyan nincs, hogy "csak úgy jött". A pofon a szüleitektől, na az fog jönni... remélem elég nagy, hogy egy életre megtanuljátok.

5. Tisztában vagy azzal hogy TÖNKRETESZED AZ ÉLETÉT AZZAL HA TERHES LESZ???

Erre már nem tudok mit mondani, komolyan... de hogy őszinte legyek: akiknek ennyi esze sincsen, azok meg is érdemlik hogy ilyen helyzetbe kerüljenek. A szüleitek is megérdemlik, ha nem világosítottak föl...

A leendő gyereket meg tényleg nagyon sajnálom, senkinek se kívánok ilyen egy IQ-nulla családot...

2010. febr. 8. 19:12
 13/27 anonim ***** válasza:
Ez az a típusú kérdés, amikor már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
2010. febr. 8. 20:26
 14/27 anonim ***** válasza:

hát ez.....

100% hogy terhes

2010. febr. 8. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, írd már meg nekünk, hogy mit gondoltatok mégis? Légyszíves... kíváncsiak vagyunk rá... én legalábbis nagyon....
2010. febr. 8. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Menjél venni 72 órást ha még nincs késö... ha akkor már nem volt eszetek,mert persze nem csak te vagy a hibás,hanem a barátnöd is,mert megengedte magának... ÉDES ISTENEM... mik nincsenek ma már....
2010. febr. 9. 00:01
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem lett terhes! Megjött neki és a teszt is azt mutatta hogy nem.. A doki is azt mondta nem lehet olyan könnyen teherbe esni.
2010. febr. 18. 13:09
 18/27 anonim ***** válasza:
hát elég hihetetlen hogy nem lett terhes .. igazából nem vagyok tisztában azzal a fogalommal hoy " kinyomta " magából .. tehetséges lány .. :) gratuolation.
2010. febr. 18. 13:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Jobban járna a világ, ha mindketten sterilek lennétek.
2010. febr. 18. 13:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb párosítás. nem csak felelőtlen vagy, de még eszed sincs :D sok sikert az életben:D
2010. febr. 18. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!